Depășirea de sine – un contact cu Eul Superior

Category: Gandul ZileiOmraam Mikhael Aivanhov Comments: No comments

Omraam Mikhael Aivanhov

“Într-un învăţământ spiritual vi se cere să vă depăşiţi, să vă întreceţi pe voi înşivă. Este un fel de a spune, fiindcă nu vă puteţi îndepărta de voi înşivă, totul se află în sinea voastră. Conştiinţa voastră este cea care se înalţă pentru a atinge niște grade superioare. Atunci când trăiţi senzaţia de a fi proiectaţi foarte sus, până la stele, intrând în contact cu lumina divină, în realitate aţi mers mai departe în voi înşivă, mai sus – se poate spune de asemenea mai profund. Ceea ce aţi atins este Eul vostru Superior. Iar el vă oferă toate posibilităţile de a crea în voi forme noi, mai pure, mai armonioase.

Pentru a exprima realităţile lumii spirituale, este nevoie de un limbaj concret, cel al lumii fizice, ca şi cum ar fi vorba despre un spaţiu cu distanţe, cu volume. În realitate, totul se petrece însă în noi, în Eul nostru Superior, în Eul nostru Divin.”

Autor: Omraam Mikhaël Aïvanhov

Gândul zilei de 25 mai

Recomandam urmatoarele articole:
Orice creație – presupune o depășire de sine
Graba – nu constituie niciodată o metodă bună pentru depășirea greutăților
NU TE MAI PREFACE
A ASCUNDE ADEVARUL DE TINE INSUTI
VASLESTE

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>