Credința – o dovedim prin faptele noastre

Category: Gandul ZileiOmraam Mikhael Aivanhov Comments: No comments

Omraam Mikhael Aivanhov

Gândul zilei de 15 septembrie

“Fie că are sau nu o religie, cel care acționează față de alții cu bunăvoință, înțelegere, răbdare, generozitate, își manifestă credința într-un principiu superior ce îi dictează comportamentul, iar Cerul îi acordă ajutorul și protecția sa. În timp ce, credinciosul care își închipuie că propria credință îi va scuza greșelile în ochii Domnului se înșeală de două ori. Mai întîi, credința nu șterge greșelile. Apoi, el dă dovadă de o necinste ce le agravează chiar, fiindcă el își bate joc de Domnul, pretinzând credința în El, în timp ce nu îi respectă legile și îi înșeală sau îi brutalizează pe alții.

Singurele adevărate criterii ale credinței sunt faptele, comportamentul în viața zilnică. De aceea un Învățământ Inițiatic se preocupă de toate capacitățile ființei umane și de diferitele activități prin care ea le exercită nu numai în planul psihic, dar și în planul fizic.”

Autor: Omraam Mikhaël Aïvanhov

Recomandam urmatoarele articole:
Credința – deschide o ușă puterilor din înalt
Osho, Vol. 3: Credinta, indoiala fanatism. Este esential sa credem in ceva?
Credinta
DESPRE NEFERICIRE
Arta de A FI FERICIT

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>