Clarvederea – se dobândește prin iubire

Category: Gandul ZileiOmraam Mikhael Aivanhov Comments: 

Omraam Mikhael Aivanhov

“Să nu căutați clarvederea prin mijloacele și metodele ocultismului. Fiindcă adevărata clarvedere, addevărații ochi se află în inimă: iubirea este cea care deschide ochii. Femeia care iubește un bărbat vede în el niște lucruri pe care alte persoane nu le observă. Iar dacă ea îl crede asemănător unei divinități, să nu îi spuneți că se înșeală. Desigur, în mod obiectiv, ea se înșeală. Chiar dacă pare să exagereze virtuțile și frumusețile celui pe care îl iubește, este pentru că ea îl vede așa cum Dumnezeu l-a creat la origine, sau așa cum va fi când el se ve reîntoarce în sânul Divinității.

Nu s-a înțeles încă puterea iubirii care deschide ochii sufletului. Cel care vrea să devină clarvăzător trebuie să învețe să iubească. Trebuie ca inima sa să strige în ajutor, ca orbii din Evanghelie care îl implorau pe Iisus: „Ai milă de noi, Doamne, Fiul lui David!” Lansați o chemare, și într-o zi lumina cosmică va veni și vă va întreba: „Ce vrei să fac pentru tine? – Să mi se deschidă ochii!” Iar dorința vi se va împlini: ochii vi se vor deschide.”

Autor: Omraam Mikhaël Aïvanhov

Gândul zilei de 17 iunie

Recomandam urmatoarele articole:
CLARVEDERE
Clarvederea – însușire benefică numai dacă lucrăm asupra purității și a rezistenței psihice
Pasărea – simbol al spiritualistului
NEPUTINȚĂ
SACRIFICIU

2 comments to Clarvederea – se dobândește prin iubire

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>