Celulele corpului nostru – o mulțime de mici suflete inteligente

Category: Gandul ZileiOmraam Mikhael Aivanhov Comments: One comment

Omraam Mikhael Aivanhov

Gândul zilei de 25 ianuarie

“Corpul nostru fizic este compus dintr-un număr incalculabil de celule, fiecare dintre aceste celule fiind o entitate vie, un foarte mic suflet inteligent care știe cum să respire, să se hrănească, să elimine…Uitați-vă cum lucrează celulele stomacului, ale ficatului, ale organelor sexuale, ale inimii, ale creierului. Ele sunt toate specializate. Inteligența noastră este suma inteligențelor tuturor acestor mici existențe: noi depindem de ele și ele depind de noi, noi formăm o unitate.

Ființa umană nu poate face nimic fără consimțământul celulelor sale. În ziua în care se opresc din lucru, ele nu mai contribuie la buna funcționare a organismului ei, ea nu mai poate respira, nu se mai poate hrăni, elimina, nu se mai poate mișca, nici gândi. Nu ajută la nimic să se revolte împotriva acestei situații. Ea trebuie să înțeleagă că este sinteza tuturor acestor mici suflete inteligente care trăiesc în ea, și, că, zilnic trebuie să aibă mare grijă de ele.”

Autor: Omraam Mikhaël Aïvanhov

Recomandam urmatoarele articole:
Omraam Mikhael Aivanhov – 1969.08.08 – Reinoirea memoriei celulelor
MINTEA CARE POATE VINDECA
Dumnezeu a creat omul după chipul său – consecințe ale acestei revelații
Capacitățile intelectuale ale oamenilor – depind de starea întregului lor organism
Nutriția – practicată ca o yoga

One comment to Celulele corpului nostru – o mulțime de mici suflete inteligente

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>