Căsătoria – condiții pentru ca ea să nu ucidă iubirea

Category: Gandul ZileiOmraam Mikhael Aivanhov Comments: One comment

Omraam Mikhael Aivanhov

“Pentru a-și justifica propriile capricii și infidelități, anumite persoane pretind că iubirea este distrusă prin căsătorie. Deloc, căsătoria nu ucide iubirea, dar bărbatul și femeia trebuie să știe cum să se considere reciproc. Fiecare trebuie să caute la celălalt o manifestare a lumii divine, un suflet și un spirit care merită să se facă pentru ele toate sacrificiile. Dacă ei se bazează pe corpul fizic pentru a le satisface, desigur, iubirea lor nu va dura.

Ce este corpul fizic?…Un bărbat a murit: acum, când el este numai un cadavru, oare soția sa îl păstrează lângă ea? Nu, ea îl înmormântează. Și totuși, ea își iubea soțul, ea îl iubește în continuare. Dar ceea ce iubim este latura subtilă, viața. Iar ceea ce este viu este sufletul, este spiritul. Corpul fizic îmbătrânește, și după câțiva ani îl considerăm mai puțin plăcut și ne plictisim de el. În timp ce viața interioară este mereu diferită, mereu nouă, asemenea apei curgătoare. Într-un cuplu, fiecare trebuie să caute să descopere această apă la celălalt, fiindcă ea este inepuizabilă.”

Autor: Omraam Mikhaël Aïvanhov

Gândul zilei de 26 aprilie

Recomandam urmatoarele articole:
Omul care nu credea in iubire
Omraam Mikhael Aivanhov – Iubirea si sexualitatea
OSHO – Farmacie pentru suflet
Don Miguel Ruiz – Omul care nu credea in iubire
Respiraţia, cheie a ritmurilor din Univers

One comment to Căsătoria – condiții pentru ca ea să nu ucidă iubirea

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>