Binele și răul – puterea noastră de a le micșora sau crește în noi

Category: Gandul ZileiOmraam Mikhael Aivanhov Comments: No comments

Omraam Mikhael Aivanhov

“Printre suferinţele pe care oamenii le au de îndurat, multe le apar desigur din exterior. Şi totuşi, în aceste suferinţe ce le sunt aplicate şi de care nu sunt direct responsabili, ei au totuşi o parte de responsabilitate: ei nu au învățat să se imunizeze. Dacă sunt atât de vulnerabili, este pentru că elementele negative venite din lumea exterioară găsesc un ecou în ei. Se poate întâmpla chiar ca, din cauza impurităţilor, a obscurităţilor ce le întrețin în intelectul și în inima lor, acest rău să ia proporţii.

Cel care caută să întreţină în el puritatea şi lumina, nu numai că va neutraliza răul primit, dar și binele ce îl va primi va fi deopotrivă amplificat. Iar dacă el nu simte cu intensitate binele ce îi vine zilnic din lumile vizibile şi invizibile, este pentru că tot felul de materii opace îl blochează. Vedeţi, totul depinde de noi: respingerea răului, dar şi atragerea binelui, păstrarea, și chiar amplificarea lui.”

Autor: Omraam Mikhaël Aïvanhov

Gândul zilei de 25 octombrie

Recomandam urmatoarele articole:
BINELE TAU CEL MAI MARE
A saluta – persoanele întâlnite, cu gândul de a le face bine
BINECUVANTARE DEGHIZATA
BINECUVANTAREA RABDATOARE A IUBIRII
Bucuria de a face bine – constituie deja în ea însăși o recompensă

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>