Apa – un sprijin pentru viața noastră spirituală

Category: Gandul ZileiOmraam Mikhael Aivanhov Comments: No comments

Omraam Mikhael Aivanhov

“Ce poate fi mai obișnuit decât spălatul mâinilor? În realitate, nimic nu este obișnuit, nimic nu este nesemnificativ, dacă conștientizezi gestul. Apa ce o atingem este expresia materială a unei ape invizibile care circulă prin univers, iar voi puteți intra în legătură cu această apă cosmică, cerându-i să vă purifice. Cum ea are o mare putere de receptivitate, de absorbție, îi puteți încredința gândurile, sentimentele voastre, cele mai bune dorințe pentru voi înșivă și pentru toți oamenii din lume: ea se va impregna cu ele și le va transporta peste tot pe unde va trece.

Unii vor protesta: „Să vorbim despre apă pentru ca dorințele să ni se împlinească? Ne sfătuiți să acționăm ca niște păgâni!” Nu, nu este mai păgân ca atunci când creștinii se roagă în fața unei statui sau a unei imagini sfinte. Vă adresați apei, nu pentru că o considerați ca o divinitate care vă va împlini rugăciunile: ea reprezintă un sprijin pentru lucrarea voastră interioară, cu atât mai eficace fiind viu, viu din viața lui Dumnezeu Însuși. Este adevărat și în cazul pământului, al aerului și focului.”

Autor: Omraam Mikhaël Aïvanhov

Gândul zilei de 28 mai

Recomandam urmatoarele articole:
ADEVARUL APARE IN MAI MULTE FORME
Roua – apa fertilizată de spiritul universal
DACA IUBIREA NU APARE ACUM
LIPSA DE APARARE
MECANISMELE DE APARARE

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>