Amprenta Domnului – în om ea îl va salva întotdeauna

Category: Gandul ZileiOmraam Mikhael Aivanhov Comments: No comments

Omraam Mikhael Aivanhov

“Deoarece omul a fost creat după chipul Domnului, oricare ar fi gradul de decădere sau de disperare în care el poate ajunge, este imposibil ca el să se piardă definitiv: el va fi întotdeauna reținut la marginea prăpastiei. Din când în când, ne putem gândi că o ființă este gata să se arunce cu capul în față în neant. În realitate, orice ar face, oricare ar fi pericolele la care se expune, ea va fi, în final, salvată. Fiindcă și ea poartă profund înscrisă în sine amprenta divină: aceea care, în clipa în care o credem pierdută definitiv, o reține ca o mână puternică și îi dă posibilitatea de a relua calea luminii.
Rețineți bine aceasta: chiar dacă o ființă umană cade pradă forțelor obscure care o antrenează spre prăpastie, nimic nu este iremediabil pierdut. Creatorul a pus în ea un fel de lacăt de siguranță: acea scânteie care va mărturisi, pentru veșnicie, de apartenența sa divină.

Omraam Mikhaël Aïvanhov

Autor: Omraam Mikhaël Aïvanhov

Gândul zilei de 18 octombrie

Recomandam urmatoarele articole:

Ocultismul – pericolele metodelor sale pentru cel care nu respectă legile armoniei universale
ARMONIE SUFLETEASCĂ
ARMONIE
Orchestră și corală – imagini ale armoniei ce ar trebui să existe între oameni
Rezistența psihică – importanța nutriției, cât și a gândurilor și a sentimentelor

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>