Adevărata pace – nu depinde de condițiile exterioare

Category: Gandul ZileiOmraam Mikhael Aivanhov Comments: No comments

Omraam Mikhael Aivanhov

“Câți oameni nu-și închipuie că, schimbând apartamentul, meseria, țara, religia, soțul sau soția, își vor găsi în sfârșit pacea! Da, poate o mică liniște, un răgaz. Imediat însă, acolo unde se vor afla, alte neliniști îi vor asalta. de ce? Fiindcă ei nu au înțeles că pacea depinde, înainte de toate, de o schimbare în felul lor de a gândi, de a simți și de a acționa. Așadar, să facă câteva schimbări, și chiar dacă rămân în același loc, în aceleași greutăți, pacea va coborî asupra lor.

Adevărata pace nu depinde de condițiile exterioare, ea vine dinăuntru, și de aceea ea este atât de greu de obținut. Lucrați asupra ideii de a iubi, de a face bine, de a ierta și a răspândi peste tot armonia, va veni și clipa în care această idee va deveni atât de puternică în voi și vă va impregna atât de profund celulele încât ele vor începe să vibreze la unison cu ea. Cel care posedă această pace și este capabil să o răspândească în jurul său ca pe ceva real, viu, va deveni un adevărat fiu al Domnului. Așa cum a spus Iisus: „Fericiți făcătorii de pace, că aceia fiii lui Dumnezeu se vor chema.””
Autor: Omraam Mikhaël Aïvanhov

Gândul zilei de 9 noiembrie

Recomandam urmatoarele articole:
PACE, IN MIJLOCUL CONFLICTULUI
PACEA INIMII
A MERGE IN PACE
PACE LĂUNTRICĂ
PACEA INIMII

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>