Adevărata clarvedere – se obține punându-ne în locul celuilalt

Category: Gandul ZileiOmraam Mikhael Aivanhov Comments: No comments

Omraam Mikhael Aivanhov

“Nu vi se cere să fiți ca anumiți mediumi foarte sensibili care, dacă se află lângă o persoană bolnavă, scot niște strigăte, simțindu-i suferința. Nu, dar trebuie să învățați să vă puneți în locul altora. Dacă vă obișnuiți, după puțin timp veți deveni cu adevărat perspicaci, intuitivi, chiar clarvăzători. Desigur, cei mai mulți preferă să-și dezvolte clarvederea folosindu-se de niște bile de cristal sau de anumite droguri.

Ah, nu este preconizat…Lăsați în pace bilele de cristal și drogurile, puneți-vă în situația altora și veți deveni clarvăzători. Credeți-mă, aceasta este adevărata clarvedere, superioară celei practicate de unele persoane care se pretind niște „clarvăzători extralucizi”. Trebuie să uităm puțin de noi înșine și să ne gândim la ceilalți, este cea mai bună modalitate de a vedea și a simți esențialul.”

Autor: Omraam Mikhaël Aïvanhov

Gândul zilei de 4 februarie

Recomandam urmatoarele articole:

Clarvederea – se dobândește prin iubire
CLARVEDERE
Clarvederea – însușire benefică numai dacă lucrăm asupra purității și a rezistenței psihice
Sacrificiul – moartea naturii inferioare
Iubire și înțelepciune – echilibrul de găsit între cele două

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>