Infinit Stagiu de Meditatii

Category: General Comments: No comments

Infinit: In perioada miercuri 5 august – marti 11 august se va desfasura Stagiul de Meditatii pentru comuniunea cu SHIVA ce va avea loc in Statiunea Cap Aurora de pe litoralul romanesc al Marii Negre.
Varsta Minima 16 ani.

In perioada miercuri 12 august – luni 7 septembrie va avea loc Stagiul Spiritual de vacanta ce se va desfasura in Statiunea Cap Aurora de pe litoralul romanesc al Marii Negre.

La ambele stagii minorii vor fi insotiti de un adult sau vor prezenta o declaratie semnata de parinti si autentificata din care sa rezulte faptul ca parintiisunt de acord cu participarea minorului, minorei la aceste stagii.

Recomandare pentru persoanele interesate care doresc sa participe la aceste stagii: din momentul in care se hotarasc sa participe la aceste stagii cat si pe durata participarii la stagii, sa adopte o dieta ouo – lacto – vegetariana, apa, sucuri naturale, excluzand cafea, alcool, tabac, carne, substante interzise prin lege (droguri de orice fel).

Inscrierile la telefon 0731 815 469

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>