Cum ne deblocam energetic?

Category: General Comments: 2 comments

Am citit multe despre acest subiect…
Ti se pare uneori ca viata nu-ti mai apartine si te simti spectatorul trist al propriei tale existente? Ai trait vreodata senzatia ca te invarti in cerc, repetitiv si obsedant, fara energie, fara satisfactie?

Este foarte posibil ca te afli in ceea ce se cheama “blocaj energetic”
Dintre toate metodele incercate, cea care a functionat bine si rapid (in cazul meu si nu numai) are la baza RUGACIUNEA. Fara a-mi asuma sarcina unui preot, imi permit sa va recomand o reteta pentru atunci cand sufletul va este bolnav.

Chiar daca, de-a lungul timpului, preotii au fost singurii tamaduitori ai sufletelor incercate, epoca moderna aduce, ajutorul stiintific, respectiv psihologul si, de ce nu,. parapsihologul.
Cum ne ajutam atunci cand suntem in blocaj energetic?

Citeste articolul integral aici

Recomandam urmatoarele articole:
Vampirii energetici si strategiile de lupta impotriva lor
Reacţia de răspuns la evenimentele vietii
Bashar – Despre rugaciune
Tulburările psihice – practica spirituală nu le rezolvă imediat, ci trebuie perseverat
Simplitatea – calitate pe care spiritualistul trebuie să o dezvolte cu precădere

2 comments to Cum ne deblocam energetic?

  • Tatiana  says:

    Am trecut si eu prin asta . Am apelat la preot, mi-am cumparat acatiste …. Nu a tinut. nu am putut sa citesc, nu a fost posibil sa ajung la preot …. Singura cale a fost sa ma duc in natura, sa ma deconectez de toate si de tot. Atunci am simtit ca incep sa ma vindec si sa ma incarc energetic.

  • […] – Diamantul – simbol al luminii ce strălucește în noi – Gustul – trebuie controlat și orientat – Gesturi și sentimente – legătura dintre ele – Orgoliul fin si foarte fin – Cum ne deblocam energetic? […]

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>