Bashar despre Mintea Superioară , Creierul Fizic , Mintea Fizică

Category: BasharDezvoltare spiritualaGeneral Comments: No comments

Darryl Anka_Bashar

Am discutat recent ideea despre cum idei, concepte şi informaţii vin de la mintea superioară, trec prin creier în mintea fizică unde sunt astfel experimentate într-o manieră fizică, în realitatea voastră.
Înainte de-a trece mai departe la informaţie, haideţi să reiterăm rapid ideea acestor 3 componente – mintea superioară, creierul fizic şi mintea fizică sau “construcţia personalităţii” dacă vreţi. Mintea superioară este cea care concepe, creierul fizic este cel ce primeşte, receptorul, iar mintea fizică e cea care percepe realitatea ce rezultă din aplicarea informaţiei downloadată de la mintea superioară. Orice numiţi “inspiraţie”, “idee”, “creaţie”, “concepţie”, nu îşi are originea în mintea fizică, ci în mintea superioară.
Această informaţie e downloadată prin creierul fizic şi este apoi, într-un sens, organizată în creierul fizic în manieră neurologică, neuro electrica, neuro chimica pentru a crea mintea fizică care atunci are percepţia, experienţă, feed-back-ul, aplicaţia a ceea ce numiţi realitatea fizică şi apoi creează întreaga experienţă, întregul eveniment.
Chestiunea aici e că, pe măsură ce tu te deschizi pentru a primi informaţia, prin canalul/intermediul imaginaţiei, prin receptorul creierului, te poţi sensibiliza la ideea de a primi informaţii de frecvenţe înalte, consolidate mai dens, nivele superioare de informaţii, introspecţii superioare, perspective mai ample. Sunt multe modalităţi în care se poate realiza asta. După cum am spus, există multe instrumente, multe tehnici.
Fiecare dintre ele e doar o fişă de învoire ce ţi-o acorzi în baza sistemului tău de credinţe/convingeri privind ceea ce va funcţiona în cazul tău, deoarece tu îţi dai voie, îţi acorzi permisiunea de a te deschide şi primi informaţii pe care să le aplici în moduri mai creative şi mai constructive, în moduri mai pozitive. Deci nu e vorba că o anumită tehnică sau un anumit instrument sau ritual funcţionează mai bine decât altul. E vorba doar de ce funcţionează cel mai bine pentru tine. Deoarece dacă eşti atras să foloseşti ceva, ca şi fişă de învoire, evident, este legat de alcătuirea ta vibraţionala. Eşti atras către ceva dintr-un motiv, motivul fiind că acea frecvenţă atinge o coardă în tine. Astfel că va funcţiona cel mai bine pentru tine, chiar dacă pentru altcineva e posibil să nu funcţioneze la fel de bine.

Ideea e de a înţelege mecanismul ce are loc privind modul cum informaţia de la o dimensiune superioară – în care se află mintea superioară – este de fapt tradusă prin intermediul creierului în mintea fizică, în acea construcţie artificială pe care am numit-o “personalitate”, care mai apoi percepe, trăieşte experienţa.
În general, are loc aşa:
În creierul vostru fizic, există un punct nodal, la care vă referiţi ca şi “glanda pineală”. Aceasta e, în multe feluri, reprezentată cu acurateţe de către societatea voastră, de către cei care au realizat asta şi au denumit-o eufemistic, “reşedinţa/tronul sufletului”. Ceea ce înseamnă asta e că glanda pineală e interfaţa. Este interfaţa neurologică, neuro chimică care permite traducerea informaţiei de o vibraţie superioară în creier în asemenea manieră încât mintea fizică are atunci acces la ea şi o poate folosi pentru a crea o experienţă fizică.
Cum funcţionează asta?
Ideea e că glanda pineală creează anumiţi transmiţători neuro chimici. Principali între ei sunt ceea ce numiţi: dimetiltriptamina, serotonina, melatonina. Dimetiltriptamina este cea principală. Este acordată/conectată vibraţional pentru a primi frecvenţe vibraţionale superioare. Când acele frecvenţe vibraţionale sunt – să spunem – direcţionate către creier, de către mintea superioară, direcţionate în interiorul creierului, glanda pineală reglează cantitatea de dimetiltriptamină – ceea ce în societatea voastră aţi denumit eufemistic DMT şi este produsă în mod natural în creier – potrivită pentru receptarea acelei informaţii şi cantitatea potrivită pentru focalizarea minţii fizice în realitatea fizică.
Deci haideţi să clarificăm ce se petrece aici. Glanda pineală reglează această moleculă şi vibraţia ei pentru a determina exact cum şi în ce grad eşti sau nu eşti concentrat/focalizat în realitatea fizică sau non fizică. E paznicul porţii. E egalizatorul/moderatorul. E butonul de reglaj pentru cât de mult eşti focalizat în realitatea fizică sau non fizică.
Deci, primul nivel de recepţie este că această substanţă – dimetiltriptamina – primeşte vibraţia informaţiei superioare. Apoi, când şi unde e necesar, de asemenea, traduce această energie vibraţională în alţi transmiţători neuro chimici, cum sunt serotonina, melatonina. Aceştia, împreună cu dimetiltriptamina, într-un sens, descarcă/răstoarnă aceşti neurotransmiţători în lichidul cefalorahidian, în fluxul sangvin, în celulele creierului, în celulele corpului, în asemenea manieră încât să stabilească şablonul/modelul – neuro chimic şi apoi neuro electric – care să reprezinte ideea acelei informaţii în formă neuro chimică, neuro electrică.
Odată ce a fost tradusă de aceşti neurotransmiţători chimici într-o formă neuro electrică şi neuro chimică, mintea fizică are acces la acea informaţie. Astfel, mintea fizică primeşte acea experienţă ca pe experienţa inspiraţiei, imaginaţiei, tiparelor de gândire etc. De asemenea, ia aceea informaţie şi o aplica în orice formă a mai aplicat asemenea informaţie şi înainte relativ la tiparele cristalizate sau solidificate ale acelei informaţii. Aceste cristalizări, solidificări ale tiparelor de informaţie pe care mintea fizică le-a primit înainte, despre care a decis că sunt potrivite sau pertinente sau relevante pentru ea, sunt numite sisteme de gândire / credinţe şi definiţii.
Deci ideea de sisteme de gândire cristalizate va afecta, de asemenea, aplicabilitatea capacităţii tale de a descarca acea informaţie. Pentru că vei trece/filtra întotdeauna acea informaţie – după ce a fost tradusă din energie de frecvenţă înaltă în tipare neuro chimice şi neuro electrice – vei trece/filtra întotdeauna acea informaţie prin sistemele de gândire cristalizate ce au fost stabilite în interiorul construcţiei artificiale a “personalităţii”, iar acele sisteme de gândire vor regla la rândul lor gradul în care ai cu adevărat capacitatea de a accesa acea informaţie de frecvenţă superioară; mai mult sau mai puţin în funcţie de natura credinţei/convingerii/părerii ce s-a cristalizat în interiorul construcţiei personalităţii din mintea fizică.
De aceea e atât de important să vă permiteţi vouă înşivă să vă clarificaţi sistemele de gândire, să clarificaţi felul cum definiţi lucrurile în experienţa voastră din realitatea fizică. Deoarece dacă aveţi anumite tipuri de sisteme de gândire ce îngrădesc, în acest sens sunt condiţionale, negative – vorbind din punct de vedere mecanic – vă pot limita capacitatea de a percepe cu adevărat energia de frecvenţă înaltă ce este downloadată de la mintea superioară. Şi astfel poate face să pară că sunteţi incapabili de a primi îndrumarea necesară ca să vă puteţi mişca prin viaţă într-un mod lipsit de efort, într-un mod creativ, plin de iubire, de entuziasm şi de bucurie.
Deci, prima etapă întotdeauna – tocmai pentru că sunteţi ascunşi/instalaţi în personalitatea fizică în experienţa realităţii fizice – este să aveţi întotdeauna în vedere care vă sunt credinţele/convingerile şi definiţiile despre viaţă ca să fiţi siguri că sunteţi aliniaţi cu ceea ce preferaţi să credeţi şi nu în contradicţie cu ceea ce preferaţi, ca să fiţi siguri că aceste credinţe sunt aliniate cu vibraţia voastră naturală care este, în realitate, mult mai aproape de frecvenţă superioară despre care vorbim. Astfel, permiteţi-vă să primiţi acea informaţie intr-o formă mai clară şi – să spunem – mai aproape de original.
Ideea este că această capacitate poate fi amplificată şi în alte feluri. Pe lângă clarificarea sistemelor de gândire pentru a vă creşte sensibilitatea faţă de energii de frecvențe înalte şi astfel să primiţi acele transmisii mai aproape de forma lor naturală, mai puteţi – încă o dată – face anumite tipuri de exerciţii tip “fișă de învoire” ce valorifică faptul că aveţi această interfaţă pineala în creier.
Deci, în timp ce lucraţi asupra sistemelor de gândire – nu în loc de asta, ci în completare! – puteţi lucra şi direct cu glanda pineală pentru a-i permite să producă cantitatea potrivită de dimetiltriptamină, serotonină şi melatonină ce va fi reprezentativă pentru tipul de şabloane de transmisie neuro chimice şi neuro electrice care vor fi reprezentative cu mai mare acurateţe pentru o transmisie originală, astfel că mintea fizică să primească aceste transmisii fără să le filtreze atât de mult.
Un mod de a face asta este următorul:
Când mergeţi la culcare, – din cauză că ideea de DMT, melatonină şi serotonină funcţionează foarte puternic în timpul nopţii, mai ales la ce numiţi ora 3 a.m. – puteţi, înainte de-a adormi, să vă concentraţi asupra ideii de al treilea ochi – ceea ce numiţi glanda pineală, al treilea ochi, metafizic vorbind – să vă permiteţi să vă concentraţi pe el, să vă permiteţi să simţiţi ideea acelei substanţe neuro chimice fiind produsă de glanda pineală – egalizatorul.
Permiteţi-vă să vedeţi acea glandă micuţă sau s-o simţiţi, sau s-o auziţi – în orice fel funcţionează pentru fiecare – relaxându-se şi producând, producând cantitatea potrivită din aceşti transmiţători neuro chimici care vor permite mai multă claritate în deschiderea ferestrelor interdimensionale, ca să puteţi percepe cu mai multă puritate energia de frecvenţă înaltă ce este downloadată încontinuu de la mintea voastră superioară. Astfel, concentrându-vă pe asta şi permiţându-i să producă cantitatea potrivită necesară pentru claritate şi echilibru între realităţile fizice şi non fizice pe care le experimentaţi, puteţi, încetul cu încetul, mai încet sau mai repede – în orice ritm e potrivit pentru fiecare – să începeţi să simţiţi din ce în ce mai multă inspiraţie venind, din ce în ce mai multă imaginaţie funcţionând, din ce în ce mai multă deschidere pentru viziunea voastră interioară, cu claritate, cu lumină, cu strălucire, cu culoare. Astfel puteţi începe să lucraţi mult mai lin în uniune, într-o relaţie cu mintea voastră superioară. Acum, ţineţi minte, nu e doar ideea că mintea superioară concepe, creierul primeşte/recepţionează şi mintea fizică percepe. Dar, înţelegând asta, daţi-ne voie să întărim încă odată efectele secundare, înţelegerea completă pentru ceea ce înseamnă asta.
Deoarece ştim că în societatea voastră v-aţi antrenat să gândiţi că trebuie să vă gândiţi/raţionalizaţi drumul prin toate, că trebuie să aveţi controlul, că mintea fizică trebuie să aibă în permanenţă controlul asupra lucrurilor ca să le poată face să se întâmple, am vrea să vă reamintim încă odată – în legătură cu ceea ce spunem acum pentru a întări această idee a minţii superioare – cea care concepe; Nu mintea fizică – că nu e nici măcar vorba să lăsaţi mintea superioară să fie cea care concepe în loc de mintea fizică. Trebuie să înţelegeţi că mintea fizică de fapt nu e proiectată să fie cea care concepe. Nu poate face asta! Şi de asta, de atâtea ori vă treziţi băgaţi în atâtea probleme, atunci când mintea fizică crede că trebuie să fie ea cea care conduce spectacolul şi că trebuie să fie ea sigură că fiecare detaliu e exact acolo unde crede ea că trebuie să fie pentru ca ceva să se poată întâmpla.
Mintea fizică nu e proiectată – NU E CAPABILĂ – să facă asta! Aşa că încetaţi să mai încercaţi. E obositor. E istovitor. Iar motivul e pentru că nu este proiectată să facă ea asta.
Mintea fizică nu e proiectată să ştie CUM SE VA ÎNTÂMPLA ceva. Mintea fizică e proiectată să ştie CUM SE ÎNTÂMPLĂ ceva sau CUM S-A ÎNTÂMPLAT. Mintea fizică nu e proiectată să ştie CUM SE VA ÎNTÂMPLA ceva. Mintea superioară e proiectată să ştie CUM SE VA ÎNTÂMPLA ceva.
Gândiţi-vă la analogia cu un vârf de munte şi o vale. Mintea fizică e în vale, mergând pe drum. Nu poate vedea după cotitura următoare. Nu poate vedea dincolo de următorul lanţ de munţi. Însă mintea superioară poate.
Deci permiteţi Minţii Superioare să vă fie ghidul şi aveţi încredere în ea şi încetaţi să tot încercaţi să-i faceţi treaba în locul ei; lăsaţi-o să-şi facă treaba şi lăsaţi-o să vă transmită, prin intermediul creierului, îndrumarea pe care v-o poate da. Atunci vă poate dirijă pe poteca potrivită. Asta vă va permite să ştiţi – chiar dacă mintea fizică nu poate vedea pe moment unde se îndreaptă sau să ştie cum va ajunge acolo – că va ajunge acolo pentru că are îndrumarea propriului ei sine superior!
Am asemănat asta şi cu analogia unui periscop ce se scufundă în apă. Mintea superioară e deasupra apei şi poate vedea clar până la orizont, în timp ce mintea fizică e sub apă unde lucrurile sunt puţin cam neclare. Şi astfel, ai putea să nu ştii că în faţă e o prăpastie. Însă mintea superioară înţelege curenţii, se poate uita prin apă în jos şi vede pe unde sunt toate gropile/capcanele. Şi chiar dacă ar putea părea pentru mintea fizică că merge pe o rută întortocheată, mintea fizică îţi spune că aceea de fapt, e cea mai bună rută, ca să nu cazi de pe margine direct în prăpastie.
Mintea fizică ar putea fi nerăbdătoare şi gândi: “A, nu, nu, eu vreau s-ajung acolo mai repede. Vreau s-o iau pe-aici.” În timp ce mintea superioară îi spune: “Dar dacă o iei pe-acolo, de fapt îţi va lua mai mult să ajungi unde vrei s-ajungi pentru că eu îţi spun că nu ăsta e drumul cel mai bun pentru tine.”
În primul şi primul rând , ideea e să vă relaxaţi sistemele de gândire din interiorul construcţiei personalităţii care fac să pară că mintea fizică e cea de la care “se aşteaptă să fie responsabilă/la conducere” pentru că nu-i aşa. Treaba minţii fizice e să se relaxeze şi să se bucure de experienţă, să se bucure de călătorie; şi să lase mintea superioară să fie ghidul. Aşa stă treaba.
Puteţi face asta într-un mod mai eficace dacă intraţi în legătură cu credinţele/conceptele pe care le aveţi şi le clarificaţi, dacă faceţi lucruri care se concentrează pe permisiunea că mecanismul din interiorul creierului să aibă un şablon mult mai clar poziţionat. Astfel veţi traduce informaţia de sus cu mai multă acurateţe şi claritate dacă vă bazaţi şi aveţi încredere în capacitatea minţii superioare de a şti unde mergeţi, cum veţi ajunge acolo şi care e calea cea mai bună pentru voi.
Trebuie să lucraţi în armonie cu mintea superioară. Trebuie să lucraţi împreună cu ea ca să puteţi fii cu adevărat o persoană ÎNTREAGĂ.
Dacă vă folosiţi doar mintea fizică şi tiparele de gândire ca să credeţi că trebuie să vă aranjaţi viaţa ca aceasta să funcţioneze, atunci de fapt funcţionaţi ca JUMĂTATE de persoană. Ideea e să fiţi o persoană ÎNTREAGĂ şi să folosiţi toate nivelele de conştiinţă în această experienţă, în această aventură pe care o numiţi viaţa voastră în realitatea fizică. Şi aşa va funcţiona mult mai lin totul, vă garantez. Nu pentru că eu am spus asta, ci pur şi simplu pentru că aşa e structurat Universul, pentru că aşa funcţionează mecanismul. Aici nu vorbim de altceva decât de fizică.
Profitaţi de natura structurii fizice a existenţei. Noi asta vă sugerăm să faceţi ca să vă umpleţi viaţa de mai multă bucurie.
Din nou, cei care ar putea să nu fie familiari cu câteva dintre aceste concepte, ar putea întreba CUM, cum ştiu când sunt ghidat de mintea superioară?
O întrebare foarte simplă, cu un răspuns foarte simplu.
Încă odată: vibraţia adevăratului vostru sine, vibraţia sinelui minţii superioare, e vibraţia pe care mintea fizică şi trupul fizic o traduc adesea ca entuziasm, bucurie, pasiune, iubire, creativitate.
Deci când apar în viaţa voastră împrejurări ce conţin cea mai mare cantitate a acestor calităţi, când apar situaţii în viaţa voastră ce conţin cea mai mare cantitate a acestor sentimente, aceea este direcţia pe care TREBUIE să mergeţi. Vom discuta mai multe despre cealaltă latură a ecuaţiei: să acţionezi. Pentru că, vedeţi, într-un sens, e un proces format din 2 părţi/etape.
Ideea de download e foarte frumoasă, dar dacă nu acţionezi în direcţia inspiraţiei, dacă nu acţionezi şi nu pui în aplicare imaginaţia, viziunea, visul, atunci îţi scurtcircuitezi
manifestarea. Pentru că ideea e foarte asemănătoare cu apa sau electricitatea. Energia trebuie să curgă prin tine şi să fie aplicată în realitatea ta pentru ca downloadul să continue. Dacă nu pui în aplicare energia, informaţia, atunci rămâne pur şi simplu în tine şi se adună şi se adună şi se adună, neducându-se nicăieri. Iar dacă nu face altceva decât să se adune în tine, pentru ce să primeşti mai multă informaţie dacă tot nu faci nimic cu ea? Universul e – mai presus de toate – eficient şi logic.
Prin urmare, dacă nu faceţi nimic şi nu puneţi în aplicare, dacă nu acţionaţi în privinţa viselor voastre, nu acţionaţi în privinţa energiei voastre, dacă nu aplicaţi informaţia downloadată, chiar nu are sens să vă dea mai multă până când nu sunteţi gata pentru mai multă. Şi ajungeţi să fiţi gata pentru mai multă, aplicând ceea ce aveţi deja: punând-o în funcţiune, trecând la acţiune, făcând paşii necesari pentru a-i arăta minţii superioare că aveţi convingerea şi credinţa, că aveţi încredere că ceea ce este downloadat poate fi pus în aplicare în realitatea fizică într-un mod cât se poate de pragmatic şi practic şi că vă poate de fapt susţine. Şi nu doar să vă susţină, ci să vă permită să înfloriţi, să creşteţi, să vă amplificaţi entuziasmul, bucuria, creativitatea.
Ţineţi minte că totul vine ca un set complet, trusă completă. Creaţi ocazia de a lasă aceste trei componente – mintea superioară, creierul şi mintea fizică – să lucreze împreună într-un mod echilibrat ca şi cea care concepe, cel care primeşte şi cea care percepe. Veţi vedea atunci mai multe sincronizări în viaţa voastră, lipsa de efort, mai multă bucurie, mai multă creativitate. Lucrurile pur şi simplu se vor desfăşura în ceea ce voi numiţi “un mod magic“ , de la sine.
Ţineţi minte şi asta, în legătură cu ideea de download. Îi auzim adesea pe mulţi dintre voi cerând, într-un sens rugându-se pentru, punându-şi dorinţe, cerând. Uneori, unii dintre voi vor veni la alte fiinţe sau entităţi şi vor spune: “Ai învoirea mea să-mi dai informaţie.” Da, da, noi ştim că ne dai voie. Noi trimitem întotdeauna. Creaţia trimite întotdeauna, permanent! Trimite încontinuu tot ce poate trimite! Dacă simţiţi că nu primiţi nu e din cauză că informaţia nu e trimisă. E pentru că interferaţi cu recepţia.
Deci, ideea este că dacă vreţi să primiţi mai mult, deveniţi receptoare mai bune. Şi deveniţi receptoare mai bune, mai precise dacă sunteţi gata să aveţi încredere că acea informaţie e acolo pentru a vă fi de folos, dacă vă clarificaţi credinţele/convingerile, dacă intraţi în legătură cu modul cum aceşti neurotransmiţători sunt structuraţi în creier şi dacă aveţi încredere că mintea superioară ştie ce face ca şi ghid, printre multe alte modalităţi spre care vă simţiţi atraşi – orice alt ritual sau fișă de învoire despre care voi credeţi că va funcţiona pentru voi – pentru a vă permite propriului sine să se dea la o parte din calea voastră şi să înlăture din mintea fizică ideea că ea trebuie să fie cea responsabilă, că trebuie să ducă pe umerii ei greutatea Universului; ceea ce nu e proiectată să facă.
Dacă vreţi mai multă iluminare, înseninaţi-vă/relaxaţi-vă în mintea fizică. Lasati-o să-şi facă treaba ei – să vă ţină focalizaţi în realitatea fizică ca să aveţi o experienţă în realitatea fizică – în acelaşi timp bucurându-se de îndrumarea pe care mintea superioară o pune la dispoziţie. Lăsaţi creierul să-şi facă treaba şi să fie un receptor precis. Asta e de asemeni important pentru a vă permite să aveţi o sănătate fizică bună: menţineţi-vă corpul curat, fără toxine etc, astfel încât să fie – fizic – cel mai bun receptor ce poate fi.
Când sunteţi aliniaţi în acest fel, când vă curăţaţi credinţele/convingerile cât de bine puteţi, când vă curăţaţi corpul cât de bine puteţi, când vă curăţaţi creierul cât de bine puteţi, când acţionaţi în funcţie de ce va aduce bucurie cât de mult puteţi, veţi descoperi că toate astea funcţionează şi veţi începe să ştiţi cu-adevărat – SĂ ŞTIŢI, într-un mod cât se poate de tangibil – că începeţi cu adevărat să fiţi din ce în ce mai conştienţi de relaţia pe care o aveţi cu mintea superioară. Veţi începe cu adevărat să construiţi această relaţie într-un mod conştient. Şi veţi vedea că funcţionează în experienţa realităţii voastre fizice. Garantat! De către Creaţie, nu de către mine. De către Creaţie.
Înţelegeţi? Este doar fizică. Dacă simţiţi că nu înţelegeţi complet totul, e în regulă. Veţi înţelege când va fi necesar. Deoarece fiecare dintre voi se va atrage către orice tip de informaţie funcţionează mai bine pentru el. De asta nu ne îndoim absolut deloc. Însă nu contează că noi nu ne îndoim. Contează să ştiţi voi asta. Nu vă îndoiţi de voi înşivă! Funcţionaţi perfect! Sunteţi făcuţi – cum spuneţi – după chipul Creaţiei. Ştiţi deja ce faceţi. Trebuie doar să vă daţi voie să credeţi că ştiţi ce faceţi. Relaxaţi definiţiile, aşteptările, condiţiile pe care vi le puneţi în cârcă, care nu va permit să simţiţi adevărata vibraţie a bucuriei, a creativităţii, expansiunii, dragostei, entuziasmului, pasiunii ce ar putea fi pâinea voastră zilnică.
Depinde doar de voi! N-o faceţi pentru că noi vă sugerăm s-o faceţi! Depinde de voi. Noi avem propriile vieţi de trăit, mulţumim frumos. Nu suntem interesaţi să le trăim pe-ale voastre. Însă vă putem spune ce a funcţionat pentru noi şi ştim că va funcţiona şi pentru voi dacă veţi vrea. Dar asta depinde în totalitate de voi.

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>