VINDECARE

Category: Dezvoltare spirituala Comments: No comments

vindecare

Pentru a-ți elibera mintea, inima, sufletul, trupul și viața de neîmpăcare, frică și durere – e nevoie să treci prin procesul de vindecare. Pentru a te vindeca – e nevoie să înveți să iubești, să crezi în valorile iubirii și să ierți.

Pentru a putea ierta e nevoie să te iubești, eliberându-te de negativitate, de frici și de nevoia de a suferi, renunțând la a mai sădi durere, ostilitate, vrajbă, vinovății și neliniști, în sufletele celor din jur.

Pentru a putea iubi și a putea dărui iubire, e nevoie să alegi să trăiești în pace sufletească și în adevărul inimii, crezând cu ardoare în dreptul tău și al fiecărui semăn, la iubire și la a fi fericit.

Pentru a fi fericit, e nevoie să renunți la nemulțumirile tale, pentru a-ți putea ocupa mintea, gândurile și acțiunile, cu ceea ce poți iubi și prețui. Pentru asta – e suficient să renunți la nevoia de a suferi, de a condiționa alegerile și experiențele celor din jur și de a avea mereu dreptate.
Autor: Sandor Kasza
Facebook: https://www.facebook.com/kastimisoara

Recomandam urmatoarele articole:
VINDECAREA INIMII
VINDECARE
VINDECAREA SUFLETULUI
VINDECAREA DURERII
VINDECAREA SINELUI DIVINIZAT

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>