Tu şi abundenţa

Category: Dezvoltare spirituala Comments: No comments

Scriu despre abundenţă pentru că ea este prezentă în fiecare zi în viaţa noastră, fără să ne dăm seama. Ne-o dorim de multe ori, iar atunci când bate la uşa vieţii noastre, simţim că nu mai putem, că o luăm razna, că e prea mult. Asta ne duce cu gândul la zicala „ai grijă ce-ţi doreşti…”. Şi oare nu se bat cap în cap dorinţele noastre?

Oamenii îşi doresc întotdeauna mai mult decât au. Şi deşi aleargă zi de zi, făcând numeroase lucruri, ei nu conştientizează faptul că au deja. Un om care se duce zi de zi la serviciu şi seara se întoarce la familia sa acasă nu îşi dă seama că e norocos să aibă o familie şi un serviciu. Oare nu asta şi-a dorit? Un om care face mai multe lucruri şi are impresia că nu mai are timp deloc nu îşi dă seama că are activitate şi uită să se bucure de acest lucru. Oare nu acest lucru şi l-a dorit?

Citeste articolul integral aici

Recomandam urmatoarele articole:
DESPRE CUMPENELE VIEȚII
Omraam Mikhael Aivanhov – Postul
Omraam Mikhael Aivanhov – Iubirea si sexualitatea
Omraam Mikhael Aivanhov – Scoala initiatica
Eckhart Tolle – Sfaturi #08

Tags:  

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>