SACRIFICIU

Category: Dezvoltare spirituala Comments: One comment

sacrificiu

Bună dimineața
și un sfârșit de săptămână în care să dobândiți abundența fericirii voastre, prin tot ceea ce vă îngăduiți să vă bucure și să vă împlinească sufletește, emoțional, fizic și material.
Indiferent de ceea ce alegeți să simțiți în plan emoțional, ca efect al consecințelor alegerilor și atitudinii voastre față de confruntările și provocările de zi cu zi ale vieții, nu uitați nici-o secundă că, meritați din plin să fiți iubiți și să deveniți fericiți, prin ceea ce, gândiți și alegeți să exprimați, să faceți, să dăruiți, să prețuiți și să iubiți!

Pentru a vă simți fericiți, și pentru a lăsa abundența să crească în voi, în viața voastră și în fiecare plan al activităților voastre – e suficient să vă lăsați iubiți și inspirați de energia, entuziasmul și vibrația ei – prin tot ceea ce gândiți, creați, simțiți, exprimați, alegeți și faceți.

Lăsați să sporească în voi iubirea și încrederea de sine! Energia bucuriei și a fericirii, cărora veți avea înțelepciunea să le îngăduiți să devină esența lumii voastre sufletești – vă va călăuzi, dincolo de orice frică, nemulțumire, îndoială povară sau provocare a vieții.

Iubindu-vă și purtând în voi valorile autentice ale energiei credinței, a iubirii și a pasiunii pentru viață, și învățând să prețuiți tot ceea ce sunteți, aveți și faceți – vă veți dărui prilejul de a atrage în viața voastră situații, conjuncturi, consecințe și persoane, menite să vă susțină, bucuriile, fericirea, abundența și împlinirea, ferindu-vă de ”orbul” ego-ului, de negativitate, judecăți, nemulțumiri, suferințe și de orgolii ale minți.

Pentru ca să puteți culege din grădina vieții voastre, roadele abundenței și ca ele să se înmulțească, e nevoie ca sufletul vostru să rămână încărcat cu iubire, în fiecare proces al sădirii, îngrijirii și maturizării roadelor semințelor și lăstarilor pe care-i plantați prin exprimările, gândurile, alegerile, atitudinea și acțiunile voastre.
Tot ceea ce sădiți și faceți din bucurie, pasiune și entuziasm, va spori, va rodi și vă va împlini viața și sufletul, ca road al abundenței darurilor, iubirii, valorilor, vocației, abilităților și prețuirii voastre. Tot ceea ce alegeți, decideți și sădiți cuprinși de lăcomii, insuficiențe, neliniști, frici, îndoieli, supărări, furii și nemulțumiri, necredințe și ne-iubiri – vă vor aduce nemulțumirile și nefericirea, ca roade sterpe ale ne-iubirii, neîmpăcării și neîmplinirii.

Cu cât vom ști să investim mai multă energie a iubirii, credinței, entuziasmului și bucuriei, în tot ceea ce credem, gândim simțim, alegem și facem, cu atât rezultatele alegerilor și acțiunilor noastre – ne vor aduce în plan fizic, mental, emoțional, sufletesc, spiritual, relațional, material, profesional, financiar, social cultural și ca auto-stimă – mai multe satisfacții materiale și sufletești, mai multe împliniri, mai multă abundență, bucurie, iubire și fericire.

Autor: Sandor Kasza
Facebook: https://www.facebook.com/kastimisoara

Recomandam urmatoarele articole:
Încercările – să nu așteptăm să se producă pentru a căuta mijloacele de a le înfrunta
[audiobook RO] Curs de Miracole – Capitolul 03 – Perceptia inocenta
Clarvederea – însușire benefică numai dacă lucrăm asupra purității și a rezistenței psihice
Iubire și sexualitate – de la rădăcini, la fructe
Omraam Mikhael Aivanhov – Galvanoplastia spirituala trebuie raspandita

One comment to SACRIFICIU

  • Clarvederea – se dobândește prin iubire  says:

    […] Recomandam urmatoarele articole: – CLARVEDERE – Clarvederea – însușire benefică numai dacă lucrăm asupra purității și a rezistenței psihice – Pasărea – simbol al spiritualistului – NEPUTINȚĂ – SACRIFICIU […]

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>