RELAȚII DE CUPLU

Category: Dezvoltare spirituala Comments: 2 comments

relatii de cuplu

Secretul longevității relațiilor de cuplu – stă în capacitatea inimii de a ierta, a elibera, a dărui, a valoriza și a sădi în inima și sufletul celuilalt – energia și valorile propriei abundențe sufletești, eliberate de orice formă de constrângere, de atașament emoțional, de impunere sau sau de așteptare.

Atunci însă, când din orgoliul minții – energia iubirii este risipită prin furii, frustrări, neîncredere, nemulțumiri, atașamente, așteptări, vinovății, gelozii și frici – pornim procesul ireversibil de sărăcire a relației, vlăguind-o inconștient: de energia, frumusețea, valoarea și conținutul ei.

Cale prin care ne putem reclădi relația, atunci când, din orgoliul sau din nevoia de a ne impune dreptatea, ne risipim energia, ne învinuim sau ne rănim – este iertarea. Iertarea ne eliberează sufletului și inima de răni, descătușându-ne mintea de de nevoia de a suferi, a agresa sau a pedepsi, pe fondul ne iubirii.

Autor: Sandor Kasza
Facebook: https://www.facebook.com/kastimisoara

Recomandam urmatoarele articole:
Într-un cuplu – nici unul din cei doi nu trebuie să considere că celălalt îi aparține
ADEVARATA IUBIRE
RELAȚII EȘUATE
A TE IERTA PE TINE INSUTI
NU TE MAI PREFACE

2 comments to RELAȚII DE CUPLU

  • RELAȚII  says:

    […] urmatoarele articole: – RELAȚII DE CUPLU – ARMONIA ÎN RELAȚII – ARMONIA ÎN RELAȚII – RELAȚII EȘUATE – […]

  • Orgoliu și mândrie – manifestările lor  says:

    […] – Orgoliul și umilința – unul sărăcește, cealaltă îmbogățește – Orgoliul fin si foarte fin – Considerația – ce o avem pentru ființe și lucruri acționează asupra noastră – Destinul nostru – este determinat de atitudinea noastră față de lumea divină – RELAȚII DE CUPLU […]

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>