REGĂSIREA FERICIRII

Category: Dezvoltare spirituala Comments: No comments

regasirea fericirii

De vrei să fii fericit – evită să te mai încarci cu suferința lumii și renunță să încerci să modelezi experiența celor ce aleg să sufere din ne iubirea lor, preferând să fie veșnic cârcotași, agresivi, nemulțumiți și nefericiți. Acceptă-le experiențele și vezi-ți de drum.

Responsabilitatea ta și a mea nu este vindecarea lumii și a suferințelor celor rătăciți, ci aceea de a învăța să fim fericiți, prin ceea ce deja suntem, păzindu-ne trupul, mintea, inima și sufletul, prin iubire, de ne-iubirea sau răul celor din jur.

Doar alegând calea iubirii – ne vom putea vindeca de suferințele, traumele, agresivitate și rănile pe care ni le inducem sau ni le provocă cei din jur, atunci când suntem în ne-iubire sau nu suntem prezent în adevărul inimii.

Nu încercarea de a schimba lumea, o va face să fie mai frumoasă, ci fericirea și iubirea pe care le sădim în sufletele noastre. Frumusețea luminii ce ne izvorăște din inimi, va fi cea care îi va călăuzi pe cei care-i recunosc valoarea și se lase ghidați de grația și vibrația ei, în armonie cu frumusețea și pacea din sufletele lor.

Autor: Sandor Kasza
Facebook: https://www.facebook.com/kastimisoara

Recomandam urmatoarele articole:
NEFERICIREA ÎN RELAȚII
FERICIRE
DREPTUL LA FERICIRE
CALEA SPRE FERICIRE
Fericirea – cea adevărată nu are cauză

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>