RĂNILE IUBIRII

Category: Dezvoltare spirituala Comments: No comments

ranile iubirii

Ori de câte ori te lași rănit, umilit și copleșit de durere, și oricât vei mai continua să simți nevoia de a răni și a te lăsa apoi rănit – o vei face doar pentru a retrăi iar și iar experiența traumei și a durerilor din trecut, pentru a învăța prin detașarea de ele – să iubești și să te ierți.

Pentru a te elibera de durere, va trebui să înțelegi prin conștiința trează, că, lipsindu-te de experiența fericirii, a iertării și a iubirii – mintea ți se atașează de suferință, și astfel vei retrăi iar și iar experiența, pierderii, a neîmplinirii și a neîmpăcării.

Doar atunci când vei simți nevoia să te ierți și, vei deveni capabil să-ți eliberezi mintea, inima sufletul și conștiința de povară și dureri – viața ta va înflorii iar tu te vei redeveni din nou fericit.

Atunci când te vei putea trezi din conștiința vinovăției și a durerii, înainte de a fi copleșit și a te resemna sub povara lor – vei înțelege că, cei ce te rănesc o fac din durerea lor sufletească și din convingerea neputinței lor de a fi fericiți.

Cei ce nu au cunoscut vreodată iubirea, rănesc și agresează, adesea fără a fi conștienți de traumele ce le provoacă. De acea, pentru că nu pot recunoaște dragostea ce le-o porți, ei îți vor răni sufletu, și o vor face iar și iar cât timp îi vei lăsa…și o vor face doar pentru a se hrăni cu lumina și frumusețea ta.

Când te vei trezi din experiența traumei și a durerii și, vei înțelege să conștientizezi și să-ți prețuiești lumina – vei putea vedea lumea, semenii, experimentele și viața prin conștiința iubirii și prin adevărul ce în inimă și suflet le porți.

Atunci când lumina ta va deveni iubire – sufletul ți se va vindeca, redând-ți bucuria vieți și puterea de a fi fericit. Atunci vei înțelege să-ți păstrezi frumusețea sufletească, detașându-te de ”agresori” – pentru a-ți transforma vulnerabilitățile prin iubire, în valori de caracter.

Autor: Sandor Kasza
Facebook: https://www.facebook.com/kastimisoara

Recomandam urmatoarele articole:
Hrana – ce trebuie să o pregătim pentru entitățile celeste
Supranaturalul – mai real decât realitatea
Hrana – importanța de a face din ea o activitate conștientă
Viața – o hrană ce o dăm și o primim
CORECTARE

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>