PUTEREA FEMEII

Category: Dezvoltare spirituala Comments: No comments

puterea femeii

Puterea femeii stă în capacitatea ei de a se iubi, a iubi și a alege să se lase iubită, de cel ce o respectă și-i poate recunoaște și prețui iubirea, frumusețea lăuntrică și valorile sufletești.

Femeia puternică este cea care știe să-și depășească tristețile, dezamăgirile și vulnerabilitatea, transformându-le în valori de caracter – păstrându-și feminitatea și frumusețea sufletească, pentru a le dărui celui ce-i merită iubirea.

Femeia puternică este ceea pentru care un bărbat se simte suficient de puternic și onorat să lupte – pentru a-i dărui în mod devotat și asumat, inima și iubirea, făcând-o să se simtă frumoasă, puternică, fericită, împlinită și veșnic îndrăgostită.

Cel ce nu simte, nu recunoaște și nu prețuiește frumusețea sufletească a femeii pe care o dorește – nu e suficient de puternic să se ridice la nivelul ei, pentru a o face să se simtă fericită, iubită, împlinită și dorită, pentru a-i merita dragostea!

Autor: Sandor Kasza
Facebook: https://www.facebook.com/kastimisoara

Recomandam urmatoarele articole:
PUTEREA IERTĂRII
Puterea omului – rezidă în puterea sa de a spune nu
PUTEREA LUMINII
Un talisman – un obiect care, prin felul nostru de a-l considera, ne dă o putere
A CAPATA PUTERE, PASTRANDU-TI IN ACELASI TIMP SMERENIA

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>