PROSPERITATE

Category: Dezvoltare spirituala Comments: One comment

prosperitate

Bună dimineața
și o zi, a prețuirii vieții și a fericirii, ca izvor a abundenței voastre energetice. Bucurați-vă de această nouă zi, regândindu-vă prioritățile vieții și renunțând la orice risipă a resurselor pe care Dumnezeu vi le-a oferit în dar.

Întâmpinați această zi din corola de minuni a vieții, cu zâmbet și încredere în dreptul vostru de a fi fericiți și mai umani, păstrându-vă speranță în mai bine, și gândul că sunteți privilegiați pentru viața pe care ați primit-o în dar, și pentru ocazia de a o celebra prin iubirea pe care v-o acordați și o dăruiți din abundența voastră.
Nimic din ceea ce nu îmbrățișați cu iubirea, entuziasmul credința și pasiunea vostru – nu poate rodi în în abundența energiei luminii. Pentru a culege roadele abundenței luminii, este esențial să vă securizați energia, încetând orice risipă de timp și resurse pe activități care nu va aduc nimic benefic în economia vieții voastre și nu vă servește vocația, valorile, pasiunea, prosperitatea și devenirea.

Pentru a vă elibera de greutățile vieții, este esențial să vă găsiți fericirea prin cumpătare și prețuirea lucrurilor de valoare din viața voastră. A încerca să alergați simultan în două sau mai multe direcții, ”a fugii după doi iepuri deodată”, a încerca să ”împăcați și capra și varza” este doar un exercițiu de uzură izvorât din necugetare și din teama minții de a nu pierde ”ocazii”.
Selectați-vă valoric alegerile, nevoile, prioritățile și interesele – alegând să vă canalizați atenția, timpul și energia, către lucruri, activități, preocupări și persoane cu adevărat importante pentru voi. Evitați orice stări emoționale negative, orice nemulțumire, frică, ostilitate sau neliniște.
Încredeți-vă în energia iubirii voastre și în adevărul din inimile, căci ele reprezintă pentru voi singura legătură cu Dumnezeu și cu sursa voastră ne energie vitală, fără de care, vă veți simții mereu obosiți, vlăguiți și dezechilibrați energetic.

Încărcați-vă prin fiecare gând și prin fiecare emoție pe care o exprimați, cu energia iubiri, cu entuziasm, cu încredere, cu credință și cu fericire. E singurul mod prin care vă puteți securiza energetic pentru a vă depăși toate greutățile și barierele mentale și a vă elibera de poveri, ne-iertări, răni sufletești și neîmpliniri.
Încărcați-vă cu bucurie prin fiecare alegere și faptă pe care o întreprindeți și deveniți propriul izvor al iubirii și abundenței. Alegând să prețuiți tot ceea ce sunteți, alegeți, faceți, experimentați și aveți veți evita să vă risipiți timpul și resursele, dematerializării sau pierderii prin ne-prețuire a ceea ce deja aveți.

Când veți fi suficient de lucizi și treji prin conștiință, pentru: – a nu vă mai risipiți energia prin nemulțumiri, frici, negativitate sau ostilitate și – a nu mai transmite în Univers mesaje eronate, precum că, nu aveți nevoie în viața voastră de lucrurile sau persoanele pe care nu le mai prețuiți suficient de mult pentru le hrăniți cu energia, iubirea, prețuirea, recunoștința și atenția voastră – veți începe prin cumpătare, bucurie, prețuire și valorizare – să prosperați în fiecare plan al vieții, prin acumularea de energie, abundență și valoare.
Mai devreme sau mai târziu, va trebui să înțelegem fiecare dintre noi că. bogăția noastră rezidă exclusiv doar din ceea ce iubim prin pasiune, entuziasm și dăruire totală. Viața ne va sili de fiecare dată să alegem pe ce punem preț și pe ce renunțăm.

Prin a nu ști și a nu ne putea decide cu privire la lucrurile, nevoile și persoanele cu adevarat importante pentru noi, pentru a ne canaliza resursele doar către dobândirea și păstrarea lor, – prin a ne trăi viața alergând după mai multe lucruri deodată pentru a nu rata ”ocazii” – nu facem altceva decât să ne risipim inutil timpul , energia, resursele și viața.
Responsabilitatea pentru alegerile pe care le facem, la fel ca și renunțările pe care le decidem, ne aparține de fiecare dată și în fiecare moment al vieți, indiferent dacă ne asumăm consecințele și lecțiile lor sau dacă ne eschivăm de ele, preferând să pierdem lecții învinuind pentru ele, terțe persoane sau factori externi.

Prin felul în care punem preț pe ceea ce alegem să hrănim cu timpul, energia și viața noastră – ne vom decide experiențele și calitatea vieții pe care alegem conștient sau inconștient prin nevoile, credința sau convingerile noastre, să o trăim.

Autor: Sandor Kasza
Facebook: https://www.facebook.com/kastimisoara

Recomandam urmatoarele articole:
ADEVĂR
Armonia – cel mai bun remediu pentru agitație și neliniște
Despre idealism si deriva fiintei umane
Crezul OPTIMISTULUI – 12 promisiuni puternice ca sa-ti folosesti fortele extraordinare din tine
Eckhart Tolle – Sfaturi #02

One comment to PROSPERITATE

  • ACUM, ESTE SINGURUL TIMP CARE EXISTĂ  says:

    […] Recomandam urmatoarele articole: – Folosirea puterii mentale pentru acumularea si dirijarea fortei vitale in corp – Perfecționarea noastră – trebuie să fie scopul activităților noastre – IMPARTASIREA BOGATIEI – ADEVARATA PROSPERITATE – PROSPERITATE […]

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>