PREȚUL FERICIRII

Category: Dezvoltare spirituala Comments: No comments

pretul fericirii

Prețul fericirii, este mulțumirea și recunoștința pentru ceea ce suntem, facem și avem – dobândite ca efect al sădirii și dăruirii bucuriei și a energiei iubirii, din abundența valorilor noastre sufletești.

Vom dobândi fericirea doar când ne vom vindeca de ne iubire – alegând să conștientizăm cauzele și motivele fricilor, nemulțumirilor, supărărilor, neîmpăcării, al insuficiențelor, al nefericirii și a ne iubirii noastre – pentru a ne detașa de ele.

Pentru a fi fericiți, este suficient să credem în valorile iubirii și în putința noastră de a fi și a merita să fim fericiți, precum sufletul alege să simtă fericirea.

Când suntem fericiți prin ceea ce suntem și avem – ceea ce vom face – se va împlini ca efect al entuziasmului și al pasiunii cu care acționăm atunci când sufletul ne este împăcat și inima cunoaște abundența iubirii.

Autor: Sandor Kasza
Facebook: https://www.facebook.com/kastimisoara

Recomandam urmatoarele articole:
NEFERICIREA ÎN RELAȚII
FERICIRE
DREPTUL LA FERICIRE
CALEA SPRE FERICIRE
http://portalspiritual.com/dezvoltare-spirituala-2/calea-spre-fericire/

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>