PASIUNEA IUBIRII

Category: Dezvoltare spirituala Comments: No comments

padiunea iubirii

Pasiunea în dragoste – este liantul divin născut din adevărul inimii, care unește două ființe prin credință și devotament, cernând iubirea autentică de orice formă a manifestării nemulțumirilor și a fricii induse în ego, de atașamentele emoționale, de neîmpăcări și de așteptări ale minții, avidă de certitudini și dovezi ale iubirii partenerului ales, sau de alte interese frivole ale minții și a dorințelor trupești.

Când în relația de cuplu – sufletul ne rămâne conectat și dedicat în totalitate persoanei alese și – ne lăsăm cuprinși de pasiunea lăuntrică a iubirii pentru ea – ne este imposibil să iubim simultan mai multe persoane sau, să ne risipim timpul, energia și viața, căutări și canalizării resurselor nostre energetice, către alte persoane , vizate din interese superficiale, ca destinații aleatori ale atenției și intereselor noastre egotice.

Atunci când iubirea ne este autentică – CREDINȚA lăuntrică ne devine LUMINĂ, pentru a ne arată calea spre sufletu și inima persoanei alese.

Autor: Sandor Kasza
Facebook: https://www.facebook.com/kastimisoara

Recomandam urmatoarele articole:
Bob Doyle – Urmeaza-ti pasiunea, descopera-ti puterea
CASA INIMII
10 adevaruri care-ti vor schimba viata
A PRIVI CU IUBIRE
PROSPERITATE

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>