Mintii tale nu-i va placea asta

Category: Dezvoltare spirituala Comments: No comments

Ai o problema. Mintea ta vrea sa tina sub control totul. Ea interpreteaza la nesfarsit scenarii de jocuri de razboi, aproape exclusiv intr-un mod negativ. Alarme de urgenta suna permanent din teama ca acestea nu sunt reale, si nici nu vor fi niciodata. Mintea ta vrea sa te domine prin reguli, limite si emotii.

Natura mintii tale e in mare majoritate defensiva. De fapt, atat de mult, incat esti norocos ca inca citesti aceasta propaganda, care se presupune ca ii ameninta existenta. Provocarea ta este de a recunoaste “portarul”, fara ca el sa contamineze informatiile inaintea ta.

Aceasta nu este o sarcina usoara, deoarece mintea ta este un element central in procesarea tuturor lucrurilor. Mintea ta iubeste puterea asociata cu a fi responsabil. Si va spune, si va face orice, pentru a-si asigura teritoriul. Iar mintea ta are o metoda secreta in procesarea noilor informatii.

Abilitatea mintii tale de a sorta, eticheta si clasifica informatii este de neegalat. Cu toate acestea, informatiile nu sunt inregistrate corect sau complet, dar cu un prejudiciu extrem. Mintea ta este atat de rapida si buna in capacitatea sa de a eticheta, incat, chiar si cel mai constient rateaza schema ascunsa a mintii.

Citeste articolul integral aici

Recomandam urmatoarele articole:
Dușul complet de dimineață. Pentru Corp, Minte și Suflet
Bashar despre Mintea Superioară , Creierul Fizic , Mintea Fizică
Don Miguel Ruiz – Despre presupuneri
Ce se intampla in timp ce dormim? O perspectiva spirituala
Care e misiunea mea?

Tags:  

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>