Maestrul

Category: Dezvoltare spirituala Comments: No comments

“Atunci cand elevul este pregatit, apare si Maestrul”.
Pe parcursul vietii mele am avut parte de multi Maestri. Cand ma intorc cu privirea in timp, imi dau seama ca ei au aparut atunci cand eu am fost pregatita.

Ce inseamna sa fii pregatit? Pentru mine, care in aceasta viata am ales calea grea de evolutie spirituala, cea cu suferinte multe, trebuia sa sufar cumplit ca mai apoi sa apara cineva sa-mi intinda o mana de … informatie.

De ce eram pregatita abia dupa suferinta? Pentru ca atunci ma abandonam pe mine si tot ceea ce invatasem pana in acel moment si eram pregatita pentru “noi” informatii, de o cu totul alta natura.

Realitatea este ca nu trebuie sa suferi ca sa intalnesti un Maestru. Este indeajuns sa vrei sa stii, sa cunosti, sa iti doresti o evolutie in viata indiferent de planul pe care il vizezi. Este posibil sa “pornesti” calatoria spirituala incercand sa iti vindeci o suferinta de amor, sau o boala fizica, sau o lipsa de bani sau de timp, sau sa te eliberezi de “pacatele trecutului” sau de o istorie mult prea “incarcata” in evenimente tragice ale neamului in care te-ai nascut. Motivatiile pot fi multiple.

Citeste articolul integral aici

Recomandam urmatoarele articole:
Maestrul – povestire extrasa din “Arta de a iubi” de Don Miguel Ruiz
Omraam Mikhael Aivanhov – Cum să ne comportăm cu Maestrul nostru spiritual
Moralitatea- intre pacat si eliberare
Progresul spiritual – necesită aprofundarea unui singur sistem filosofic
Pietrele prețioase – chintesențe ale pământului

Tags:  

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>