LUMINĂ

Category: Dezvoltare spirituala Comments: No comments

lumina

Prin tot ceea ce suntem, credem, gândim, percepem și trăim – suntem sortiți prin experiența suferinței, a traumei, a deznădejde-i și a durerii – să reînvăța să iertăm, să prețuim și să iubim.

Regăsindu-ne identitatea și LUMINA sinelui divin, vom ști să reînvățăm lecția iubirii, pentru a ne identifica cu ea, prin mulțumire, împăcare și asumare, dobândite prin conștiință trează și evoluție spirituală. Astfel, dobândind claritatea esenței iubirii, vom înțelege esența energetică a Creației divine, și a comuniunii cu Dumnezeu.

Rămâne la latitudinea noastră cât timp ne vom hrăni neputințele și nefericirea, și când decidem să ne reîntoarcem la valorile noastre de bază intrând în armonie cu noi înșine, cu energia Pământul și cu Lumina Cerului, alegând atitudinea iertării, toleranțe, acceptării, asumării și iubirii susținându-ne astfel trezirea la conștiința Christică și desăvârșirea.

Atitudinea iubirii, a iertării, a acceptării, asumării și a prețuirii, e singura cale prin care putem dizolva întunericul ego-ului minții, fricile, iluziile, irealitățile, non-valorile, viciile, carențele, lăcomiile, insuficiențele, neîmplinirile, nemulțumirile, și atașamentele mentale.

Toate așteptările și atașamentele dezvoltate în dimensiunea trăirilor și a nevoilor noastre materiale, fizice și de afectivitate – sunt doar surse ale nemulțumirilor, suferințelor și neîmplinirilor noastre, auto-induse prin iluzia insuficienței și prin frici.

Pentru a ne desăvârși ființa , spiritul, viața, experiențele, înțelegerea și conștiința, în fiecare plan și dimensiune de manifestare pe care o percepem și o trăim, este esențial să ne detasăm de sursa suferințelor noastre, îmbrățișându-ne Lumina, prin valorile noastre sufletești, în grația energiei iubirii.

Autor: Sandor Kasza
Facebook: https://www.facebook.com/kastimisoara

Recomandam urmatoarele articole:
PURTATORUL DE LUMINA
Lumina – să facem zilnic din ea hrana noastră
Calea Inițierii – să căutăm lumina mentalului superior
O CALATORIE CATRE LUMINA
LUMINĂ

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>