Joe Vitale, despre “Secretul suprem”

Category: Dezvoltare spirituala Comments: One comment

Joe Vitale

Joe Vitale în cartea Factorul de Atracție definește foarte bine ”Secretul Suprem”

” Când vrei să ai ceva, dar poți să trăiești la fel de bine și fără acel lucru, îți sporești șansele de a-l obține – Aceasta este Ironia Vieții!
Drept urmare cea mai bună abordare a tuturor problemelor existențiale a fiecăruia dintre noi este să ne DETAȘĂM! Atunci când vei învăța să te detașezi și să ai ÎNCREDERE, obții mai des ceea ce vrei și mult mai ușor decât dacă ar trebui să lupți pentru acel lucru.
Lupta este Rezistența opusă binelui care vrea să vină către tine.
Mintea conștientă nu poate întrevedea toate posibilitățile, UNIVERSUL sau mai bine zis DUMNEZEU poate să le vadă mult mai adânc în complexitatea posibilităților. Dumnezeu are un tablou mult mai mare decât orice ființă rațională care vede viața din prisma lucrurilor trăite în trecut. Odată ce schimbi felul în care ești în Interiorul tău, se va schimba și Lumea exterioră.
Pentru fiecare dorință pe care o ai în minte încheie cu “Sau ceva mai bun, Facă-se voia TA!“
Deci ai încredere, crede cu tărie că atunci când se întâmplă ceva ESTE BINE și să fii convins că atunci când ceva ce îți dorești nu se întâmplă, este de asemenea BINE. Trebuie să ai încredere și să te detașezi de orice problemă, înțelegând că tot ce se întâmplă este pentru binele TĂU SUPREM.
Deci Secretul Suprem este să îți menții scopul principal și să te îndrepți către el, sesizând întotdeauna când ți se oferă ceva mai bun, dar NU te atașa de Rezultat.
Când ești Detașat de rezultat, te deconectezi de la orice ți-ar putea sabota succesul.
Afirmă-ți intenția să fii Fericit indiferent dacă o realizezi sau NU. “Intenția mea este să fiu Fericit! Aleg să fiu fericit! Eu, sunt Fericit!”

Tags:  

One comment to Joe Vitale, despre “Secretul suprem”

  • Simina  says:

    Frumos! O sa incerc 🙂

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>