IUBIREA NU ESTE NICIODATA PARTINITOARE

Category: Dezvoltare spirituala Comments: No comments

Bună dimineața!
…și o zi plină de iubire nepărtinitoare.
Vă doresc să aveți curajul de a vă asuma adevărul inimii, de a accepta ceea ce nu puteți iubi și de a vă regăsiți identitatea lăuntrică, liniștea inimii și pacea sufletească.

Renunțați la a vă mai hrăni nemulțumirile și fricile, pentru a alege să fiți a șa cum sunteți, prin valorile voastre lăuntrice și prin autenticitatea ce vă definește conștiința și sufletul.

Renunțați la ezitări, temeri și griji, căci ceea ce vă trebuie pentru a fi fericiți, nu stă în ceea ce primiți sau așteptați din afară ci în iubirea ce sălășluiește deja în voi, așteptând să o eliberați pentru a vă descoperii potențialul și măreția.

Când sunteți în adevărul inimii și vă exprimați iubirea pentru tot ceea ce este, sunteți, simțiți experimentați și trăiți – mintea nu va mai avea răgaz să se teamă sau să vă mai inducă nevoia de a vă hrăni nemulțumirile și supărările. Astfel nu vă veți mai risipi energia prin a-i judeca și învinovăți pe cei ce nu pot, nu vor sau nu știu să vă umple golul sufletesc sau să răspundă favorabil, așteptărilor pe care le aveți.

Când veți permite entuziasmului, pasiunii inimii și blândeții voastre să-și reverse abundența pe preaplinul sufletului pentru a vă îmbrățișa gândurile, alegerile și acțiunile, prin energia iubirii și a emoțiilor pozitive – vă veți oglindi frumusețea și valoarea în mod armonios atât în propria viață cât și în sufletele celor ce lasă ca lumina voastră să-i atingă.

Inimile și Spiritul celor care iubesc necondiționat și trăiesc în Adevăr, nu pot fi înșelate de iluziile minții sau de încercările sale de le sădi în sufletele lor frica și îndoiala. Frica se poate încuibări doar în sufletele celor ce se îndepărtează de sursa iubirii lor, alegând să-și hrănească resentimentele, nemulțumirile, necredința, îndoiala, dezamăgirile, suferința și neîncrederea de sine.

Când mintea va accepta că iubirea nu trebuie să se manifeste ”părtinitor”, prin excluderea a ceea ce e greu de iubit sau nu-i place – ea se va putea manifesta prin acceptarea ambelor fațete ale aceluiași întreg, privit atât din perspectiva propriei sale ”dreptăți” , cât și din cea adevărului inimii ce devine lumină prin suflet.

Când suntem în adevăr claritatea pe care o dobândim prin iubire, ne va elibera mintea și viața de neajunsuri, suferințe și frici. Atunci vom înțelege pe deplin, că – ”provocarea” dragostei și a valorilor noastre lăuntrice, nu se rezumă doar la a iubi ceea ce e frumos și plăcut în viață, ci și la a învăța să acceptăm și să iubim – atât părțile noastre luminate, cât și părțile mai întunecate, vlăguite de iubire.

Când vom înceta să ne manifestăm fricile, nemulțumirile, negativitatea și ostilitatea față de greșelile noastre și ale celor din jur, și când nu ne vom mai opune consecințelor nefavorabile ale experiențelor vieții – vom permite minții să înțeleagă și să accepte, că, atunci când suferim, ne aflăm în afara iubirii și a propriului adevăr.

Când ne vom accepta din ambele noastre perspective: – ceea a dreptății ego-ului și a minții subconștiente, plină de nevoi și adesea temătoare, și – din ceea a inimii, care iubește și, astfel, prin abundența sa numai simte nevoia de a cere, a impune și a aștepta – ne vom afla în adevăr.

Atunci când ne vom afla în adevăr – sufletele noastre își va găsi pacea și împăcarea, pentru a înflori prin splendoarea și beatitudinea vibrației energiei iubirii. Atunci când vom trăi în grația luminii divine ce sălășluiește în noi – vom fi pregătiți să ne revărsăm pe preaplinul sufletului, abundența inimii, și asupra sufletelor triste și încă rătăcite de iubirea și de adevărul din inima lor.

Autor: Sandor Kasza
Facebook: https://www.facebook.com/kastimisoara

Recomandam urmatoarele articole:
Căsătoria – condiții pentru ca ea să nu ucidă iubirea
DACA IUBIREA NU APARE ACUM
ÎNTRE DRAGOSTE ȘI IUBIRE
Iubirea – face legile inutile
Iubirea – se hrănește din mister

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>