IUBIREA DE DINCOLO DE SUFERINȚE

Category: Dezvoltare spirituala Comments: No comments

iubirea de dincolo de suferinte

În viață nu există vini și vinovății fără ca noi oamenii să le născocim. Astfel nu există nici suferință din iubire… Există doar energia vitală care curge curge lin, atunci când îi permitem inimii să fie fericită lăsând iubirea să ne îmbrățișează sufletul și mintea nu se opune i dreptului nostru de a fi fericiți.

Suferința din dragoste, își are rădăcina în deficitul nostru de energie vitală, pe care o risipim prin îndoieli, nemulțumire, nerăbdare și imaturitate emoțională, manifestată atunci când ne supărăm dacă nu primim ceea ce pretindem sau așteptăm sau când ardem energia și frumusețea iubirii, condiționând sau judecând ceea ce primim sau dăruim.

Suferințele, dezamăgirile sau decepțiile din iubire, se manifestă doar atunci, când, energia ce o dăruim, o condiționăm de nevoia și așteptarea minții, fie prin a cere să ne primim darurile îndărăt în aceeași măsură cu care o dăm, fie prin nevoia de certitudini și dovezi ale iubirii celuilalt.

Ceea ce nu știm atunci când credem că iubim…este faptul că, iubirea este energia care pleacă dinspre noi din abundența și frumusețea sufletului, pentru a îmbrățișa și a cuprinde golurile, rănile și traumele sufletești ale celui pe care alegem să-l iubim.

Când golul este mult prea mare în raport cu energia pe care o dăruim, e firesc ca acolo unde dăruim, să nu fie suficientă abundență din care și noi să primim afectivitate și dragostea pe care o nutrim.

Înțelepciunea iubirii stă în a umple goluri și de a avea răbdare ca cel ce primește energia noastră să ne poată converti iubirea în abundență și în propria iubire.

Mintea nu poate înțelege iubirea fără experimenta și abundența ei. Ea îi simte doar nevoia și deficitul, oglindindu-le ca suferințe și nemulțumiri, reflectate prin carențele noastre energetice și emoționale.

Doar sufletul poate înțelege iubirea, atunci când mintea renunță la a o contesta sau la a răni și a ne răni prin fricile, nemulțumirile și prejudecățile sale, alegând să intre în armonie cu energia ei și acceptând Adevărul ce ne sălășluiește prin lumina dragostei divine, în conștiință și în inimi.

Doar atunci când mintea ne acceptă fericirea, sufletul va deveni sălaș pentru iubirea și dragostea pe care în inimi le purtăm. Când inima și trupul vor prelua vibrația și energia pură a luminii și a conștiinței iubirii, frumusețea ei ne va cuprinde fiecare por, fiecare fiecare celulă și fiecare gând vindecându-ne și redându-ne măreția și sclipirea.

Atunci când ne vom accepta iubirea și ne vom trăi viața ghidându-ne gândurile, alegerile, sentimentele și acțiunile prin ea, vom înțelege că, Iubirea pură, nu simte nici durerea, nici vanitatea minții și nici nevoia de a primi ceva la schimb. Iubirea este mai mult decât un sentiment al dragostei și al nevoie a de afectivitate a minții și a trupului, ea este energia pură care ne dă viața și sensul ei.

Iubirea este energia vitală ce curge pur și simplu în noi, și atunci când mintea se opune ei din teama de a nu fi rănită, și atunci când îi re cunoaștem vibrația și abundența energiei vindecătoare. Lăsând-o să ne vindece mintea, trupul și sufletul, ea ne va elibera de nemulțumiri, griji, traume și răni.

Atunci când vom cunoaște abundența ei fără măsură și vom deveni apți să o prețuim ca ca cea mai de preț comoară a inimii noastre, vom fi demni să o dăruim, ne închizând-o în colivii…

Lăsându-ne dragostea să curgă pe preaplinul inimii din abundența de iubire a sufletului nostru, îi vom permite energiei ei să-i îmbrățișeze și pe cei din jur, pentru a hrăni și sufletele celor suferinzi și triști, ce au nevoie de îmbrățișare splendorii și frumuseții ei, pentru a-și regăsi echilibrul, cadența, speranța, credința, încrederea de sine și bucuria pentru viață.

Autor: Sandor Kasza
Facebook: https://www.facebook.com/kastimisoara

Recomandam urmatoarele articole:
Iubirea – niște schimburi între suflete și spirite
CONTINUA SA GASESTI IUBIREA
Fructele – să le oferim iubire înainte de a ne hrăni cu ele
A PRIVI CU IUBIRE
Iubirea – dăruiește cunoașterea și puterea

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>