In umbra ta suntem noi! Ne vezi?

Category: Dezvoltare spirituala Comments: No comments

M-am intors la clasici! La Aivanhov! Si ma bucur ca am facut-o, mai ales in aceasta perioada in care m-a lovit direct in lobul frontal superficialitatea cu care m-am inconjurat si pe care sper sa incep sa o practic mai putin. Asadar, Aivanhov, acest intelept al vremurilor, din pacate plecat dintre noi, dar pe care il visez adesea de la o vreme, afirma (argumentand stiintific – pe baza experientelor de laborator facute de altii) ca omul este un micro- univers. Un lucru pe cat de banal, pe atat de cunoscut, incat, dupa aceasta afirmatie, va intrebati daca sa mai continuati sa cititi acest articol sau sa cautati altceva mai bun. Pentru ca oricum stiati acest aspect, asa cum il stiu si eu de multa vreme. Deci nu dam gaura la macaroana si nici nu inventam roata sau tiparul.

Dar sa mergem mai departe pe idée, aceeasi idée pe care a dezvoltat-o si Maestrul. Daca fiecare dintre noi este un microunivers, in fiecare dintre noi exista elementele chimice (la nivel fizic), matrici si programe (la nivel de corp eteric) si emotii (la nivel de suflet), precum si amintirea unor experiente de mult trecute la nivel de Spirit.

In calitatea noastra de micro-univers continem si programe/matrici care poarta informatiile despre animalele ce cohabiteaza cu noi pe acest pamant. In fiecare dintre noi exista de la gaina pana la maimuta, de la peste pana la elefant, sau de la soarece pana la tigru, toate informatiile. Si cand ma refer la informatii ma refer la calitatile si “defectele” ce definesc fiecare vietate de pe acest pamant. Vi se pare intamplator faptul ca zodiile, din orice sistem zodiacal am folosi, poarta nume de animale, plante, arbori sau ca sunt caracterizate de elementele din natura?

Citeste articolul integral aici

Recomandam urmatoarele articole:
EGO-ul – umbra din noi
UMBRA, Polul întunecat al sufletului
Orgoliul fin si foarte fin
Sufletul și spiritul – este o lucrare de creație să le descoperim la toate ființele
Eckhart Tolle – Sfaturi #09

Tags:  

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>