FRUMUSEȚEA VIEȚII

Category: Dezvoltare spirituala Comments: No comments

frumusetea vietii

Frumusețea vieții, stă în capacitatea ființei de a visa și a-și împlinii visurile, alegând să trăiască în armonie cu ea însăși, cu lumea din jur și cu gândurile sale pline de bunătate, frumusețe, dumnezeire și iubire.

Viata ne este și ne devine pe atât de frumoasă precum ne îngădui să o vedem, să o cinstim și s-o clădim prin credința noastră – alegând să o iubim, s-o prețuim și s-o trăim.

Noi suntem cei ce decidem dacă credem că – ni se cuvine să trăim o viață plină de frumusețe și grație divină, devenind precum persoana minunată din sufletul nostru, care merităm să fim, sau – continuăm să ne plângem, dând prilej negativității, fricilor și iluziilor minții, să ne hrănească neputința, eșecurile și neîncrederea în sine.

Viața este un lung șir de alegeri, acțiuni și reacții la factorii externi, menite să ne învețe iubirea și prețuirea. Ea ne oglindește cine suntem, în oglinda clarității vieți și a stărilor emoționale pe care le exprimăm, în urma consecințelor pe care prin propriile alegeri și atitudini le atragem și le trăim.

Nivelul nostru de trezire la viață, se va oglindi mereu în mod fidel, în: – calitatea alegerilor noastre, – în carențele noastre, – în lacunele emoționale, – în lipsa abundenței, a credinței și a iubirii, – în calitatea sau lipsa abilităților de a ne împlini viața, – în agilitatea sau inabilitatea de a ne adapta la lumea în care trăim, – în capacitatea de a ne împlini nevoile și – în capacitate de a conștientiza și a discerne în mod conștient valoarea de non-valori, în labirintul convingerilor, gândurilor și emoțiile pe care le exprimăm și le hrănim.

Autor: Sandor Kasza
Facebook: https://www.facebook.com/kastimisoara

Recomandam urmatoarele articole:
LECȚII DE VIAȚĂ
RAMAI IN VIATA TA
RELAȚIA CU VIAȚA
Viața spirituală – practica ei nu ne scutește de toate problemele
Sănătatea – să găsim mai întâi mijloacele de a întări viața din noi

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>