Eu in lume!

Category: Dezvoltare spirituala Comments: No comments

Datoria mea fata de familia, societatea si de lumea in care imi traiesc viata este sa fiu EU si sa ma manifest pe mine in toate culorile inimii mele. Imi ies in cale fiintele si situatiile de care am nevoie pentru a-mi implini aceasta minunata viata. Le vad, le primesc, le accept, le multumesc si le sunt recunoscatoare pentru ca ma surprind in fiecare zi si pentru ca ma sprijina sa ma aliniez cu Dumnezeul din mine.

Treaba mea este sa pastrez inima mea un lacas curat pentru iubirea din mine. Pot si observ oamenii, animalele, plantele si toate fiintele din jurul meu, le zambesc, le iubesc. Le permit si lor sa ma iubeasca si sa se bucure de prezenta mea si le inlesnesc drumul catre inima mea fiind prezenta si deschisa.

Pot sa arat atentie si compasiune unui prieten incercat in evolutia sa. Pot sa il rog pe Dumnezeu sa il binecuvanteze si sa ii calauzeasca pasii si sa nu ma bag pentru ca stiu eu mai bine sau pentru ca am trait si eu acel lucru. Atunci cand el sufera este momentul sau si al Dumnezeului sau!

Mi-am propus sa misc un om pe zi stimulandu-l sa vada maretia din el. Azi am facut-o laudandu-i arta de a povesti si m-a rasplatit cu un zambet atat de cald. L-am primit si voi putea sa o fac si maine chiar daca voi vedea raspunsul sau intr-un zambet sau alt semn sau nu. Multumesc lui Dumnezeu ca pot sa fac un om sa planga de fericire ca fac parte din viata sa!

Citeste articolul integral aici

Recomandam urmatoarele articole:
Lumea fizică – studiul ei ne instruiește despre lumea noastră psihică
Gândurile și sentimentele noastre – nu se știe niciodată cum vor influența alte persoane în lume
O conversatie cu Bob Dean! Secrete cosmice dezvaluite!
Tristetea
Flacara Violet, intre sacru si profan!

Tags:  

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>