ELIBERAREA DE VIOLENTA

Category: Dezvoltare spirituala Comments: No comments

eliberarea de violenta

Bună dimineața!
Să aveți o zi în care să dobândiți puterea de a vă elibera de suferințe, nemulțumiri supărări și poveri. O zi în care să înțelegeți că, fără a vă crește vibrația corpului spiritual prin atitudinea emoțiilor pozitive și a iubirii, nu vă veți putea vindeca nici trupul, nici sufletul și nici viața.

Pentru a vă elibera de poverile și trăirile care vă înăspresc viața și vă produc durerile trupești va trebui să vă detașa prin iertare, de sursa propriilor nemulțumiri, negativități și agresiuni.

Când vă veți elibera mintea de nevoia de a suferi, a vă învinovății, a duce supărări sau de a-i judeca și critica pe cei din jur – vă veți putea deschide obloanele sufletului, pentru a lăsa lumina să vă pătrundă inima și să vă umple sufletul și viața, de frumusețe, bunătate, candoare și fericirea.

Prin a continua să vă hrăniți convingerile neputințelor voastre și nevoia de a suferi, de a judeca, de a vă victimiza, a vă impune dreptatea și de a vă hrănii orgoliile – nu vieți face altceva decât să vă îndepărtați de adevărul inimii și de valorile voastre sufletești. Astfel, veți continua să atrageți în viața voastră consecințe și experiențe ce vă vor fi potrivnice, acutizându-vă durerile și poverile vieții

Lumina energiei iubirii ce vă sălășluiește în inimi este sursa noastră de energie vitală. Iertarea și detașarea de nevoia de vă manifesta prin emoții negative – vă va susține în eliberarea energiei pozitive ce vă sălășluiește în inimi.

Ascultând de adevărul din ea, vă veți dizolva fricile – susținându-vă astfel în eliberarea de traumele și supărările vechi și de durerile fizice ce adesea vă copleșesc. Astfel vă veți activa procesul de vindecare fizică și energetică, readucându-vă în viață frumusețea, fericirea și bucuria de a trăi.

Autor: Sandor Kasza
Facebook: https://www.facebook.com/kastimisoara

Recomandam urmatoarele articole:
ELIBERARE
Eliberarea – semnele sale prevestitoare
ELIBERAREA INIMII
Moralitatea- intre pacat si eliberare
Brandon Bays – Libertatea este eliberarea potentialului tau nelimitat

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>