DREPTUL LA FERICIRE

Category: Dezvoltare spirituala Comments: No comments

dreptul la fericire

Când ești în împăcare și în lumina adevărului din inima ta, îți accepți vulnerabilitățile și părțile întunecate, căci poți alege conștient să ierți și să te ierți pentru a te încrede în tine și în valorile din inima ta, pentru că știi că te poți desprinde de durere când decizi să te bucuri de viață – prin modul în care alegi să o vezi, să o trăiești și să o iubești.

Credința și curajul de a te încrede în valorile iubirii te va îndemna să te prețuiești pentru ceea ce ești, lăsându-ți viața să curgă în armonie cu energia din inima ta, pentru a înflori și a-ți umplându-ți sufletul cu bucurie, candoare și lumină.

Atunci când În lumina clarității și a adevărului din inima ta, îți vei putea regăsi armonia, cadența și puterea credinței în binele tău și în dreptul de a fi fericit – îți vei putea schimba convingerile negative și ostilitatea.

Pentru a te elibera de traumele, fricile și suferințele trecutului, pe care mental prin ne-iubire și ne-iertare le retrăiești… ca să ai motive să te agresezi – va trebui prin rugăciune să ceri ajutorul divin și dezlegare.

În momentele tale de trezire la conștiință, când în lumina inimii poți înțelege că inconștient îți amărăști viața când i te împotrivești – prin credința și iubirea din inima ta, vei putea alege să renunți la suferințe, pentru a nu-ți mai risipi frumusețea, divinul, fericirea, valorile și sclipirea, de câte ori te rănești sau alegi să îi agresezi pe cei care te iubesc.

Autor: Sandor Kasza
Facebook: https://www.facebook.com/kastimisoara

Recomandam urmatoarele articole:
CALEA SPRE FERICIRE
Fericirea – cea adevărată nu are cauză
NEFERICIRE
Fericirea – rezultat al unei întregi „bucătării” interioare
Fericirea – cum să o găsim în iubire

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>