DORINȚĂ

Category: Dezvoltare spirituala Comments: 2 comments

dorinta

Dorințele și nevoile noastre – sunt sursa nemulțumirilor, a neîmpăcărilor, a fricilor, a constrângerilor, a neîmplinirilor, a nefericirii și a suferințelor pe care le avem. Prin ele mintea ne distorsionează percepțiile, și ne împiedică să înțelegem că deja suntem și avem tot ceea ce ne trebuie, pentru a fi fericiți.

Când învățăm să ne transformăm nevoile și dorințele în ”intenții pozitive”, pentru a le împlini și materializa ca EFECT al valorificării vocațiilor, abilităților și a dăruiri noastre, puse în interesul și slujba binelui comun, și – când nu ne vom mai exprima nevoile ca SCOP, constrângerile, condiționările, corvoadele și neîmplinirile și regretele noastre vor dispărea.

Atunci când vom deveni mulțumiți și împăcați pe deplin, cu tot ceea ce deja suntem, facem și avem, ca maxim al potențialului, acumulărilor, învățării, înțelegerii și experiențelor prin care am trecut – ne vom găsi liniștea inimii și pacea sufletului, pentru a redeveni fericiți. Fără mulțumire și împăcare sufletească – nu există nici evoluție spirituală, nici creativitate și nici progres. Există doar acumulări materiale, lăcomii, insuficiențe, nemulțumiri și frici.

Pentru a ne împlini, a ne găsi pacea sufletului și a fi fericiți – e suficient să fim, să simțim, să prețuim, lăsând luminii și energia iubirea să ne îmbrățișeze sufletul, să ne bucure inima, să ne împlinească și apoi să-i permitem să curgă în mod firesc și armonios prin noi, pentru a-și putea revărsa frumusețea, grația și abundența, pe preaplinul inimii noastre, într-o divină îmbrățișare… Restul vine de la sine.

Autor: Sandor Kasza
Facebook: https://www.facebook.com/kastimisoara

Recomandam urmatoarele articole:
ADEVĂRUL INIMII
Beția – să o căutăm în apa ce coboară din munții spirituali
FII BLAND CU TINE
A-TI AUZI PROPRIUL ADEVAR
NU EXISTA PARIA SAU PAGANI

2 comments to DORINȚĂ

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>