DINCOLO DE URĂ

Category: Dezvoltare spirituala Comments: No comments

dincolo de ura

Atunci când simți că lumea ta se prăbușește, când cei pe care îi iubești și în care te-ai încrezut orbește, ajung să te rănească, răvășindu-ți sufletul și viața de durere – alege să-i ierți prin gândurile tale iubire și, roagă-te divinului pentru sufletele și binele lor.

Alegând să răspunzi agresiunii prin iubire – vei evita să dai curs emoțiilor tale negative, orgoliilor, furiei și urii înțelegând că prin durerile și resentimentele tale – mintea va încerca să-ți nege iubirea și valorile sufletești și caracterul autentic, întorcându-te împotriva adevărului despre tine, ce sălășluiește în inima ta.

Ura se naște din frica de a iubii și trăiește doar în sufletele întunecate, lipsite de credință și valoare.

Prin ură, Dumnezeu ne lasă să ne amăgim și să ne auto-pedepsim, arătându-ne incapacitatea de a-i prețui darurile și a înțelege că – ne iubirea, este o agresiune și o răzbunare a fințelor laşe și orgolioase, pentru lipsa lor de credință, de bunătate sufletească, de compasiune, de moralitate și de iubire.

Autor: Sandor Kasza
Facebook: https://www.facebook.com/kastimisoara

Recomandam urmatoarele articole:
Nuditatea – pune corpul fizic în legătură cu întreaga natură
Surâsul – ce trebuie să exprime
Natura – să încercăm să intrăm în legătură cu toţi locuitorii ei
CURAJUL DE A IUBI
CURAJUL IUBIRII

Tags:  ,

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>