DINCOLO DE CUVINTE

Category: Dezvoltare spirituala Comments: No comments

dincolo de cuvinte

Bună seara și bine v-am regăsit!
Să vă fie seara senină și sufletul plin de frumusețe și iubire.
Vă doresc să aveți putere fizică, mentală și sufletească, să treceți peste neîmpăcări și griji, iar cugetul, eliberat de suferințe, să vă fie mereu treaz, pentru a vă călăuzi în regăsirea cumpătării, iertării și iubirii.

Atunci când vă veți găsi liniștea, împăcarea și pacea sufletească, grijile și nevoile voastre materiale se vor estompa, pentru a vă permite să vă desăvârșiți ființa, spiritul și conștiința, în lumina suavă a energiei iubirii.

Prin claritatea și înțelegerea dobândită în plan spiritual, ca efect al manifestării emoțiilor pozitive și a atitudinii iubirii, ființa va evita să-și manifeste instincualitatea și ostilitatea față de sine și cei din jur, renunțând la a-și mai hrăni fricile, nemulțumirile și negativitatea.

Când în tăcerea minții și în vibrația energiei iubirii, ochii ni se deschid la lumină – sufletul ni se eliberează de supărări și frici, iar cuvintele își pierd rostul.

Atunci când n e manifestăm gândurile, sentimentele și faptele, prin atitudinea emoțiilor pozitive – tot ceea ce credeam că ne e ostil și potrivnic, toate convingerile și toate sentimentele negative care ne agresează și ne întorc împotriva adevărului inimii – se dizolvă în îmbrățișarea suavă a iubirii.

Atunci când în lumina credinței și a iubirii, fricile ni se dizolvă lăsând pacea sufletească să ne inunde inima cu iubire – ne vom redescoperii sinele autentic.

Atunci când ne vom asuma autenticitatea și ne vom elibera sufletul și mintea de ipocrizii, lăcomii și minciuni – vom înțelege în mod real, cine suntem și care ne este rostul și menirea, prin trup, suflet și conștiință, pe acest Pământ.

Autor: Sandor Kasza
Facebook: https://www.facebook.com/kastimisoara

Recomandam urmatoarele articole:
BINECUVANTARE DEGHIZATA
Cuvântul – să îi conștientizăm puterile
Viața naturii – să ne asociem ei prin cuvântul creator
BINECUVANTAREA RABDATOARE A IUBIRII
Mulțumesc – un cuvânt ce neutralizează otrăvurile

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>