Dilemele reîncarnării

Category: Dezvoltare spirituala Comments: One comment

Tot căutând subiecte despre care să scriu, mi-am reamintit de Reîncarnare. Este un subiect atât de amplu, de misterios, de incitant şi, nu în ultimul rând, atât de dezbătut.

In acest articol, plec de la premiza că există reîncarnare, că entitatea care “locuieşte” acum în trupul pe care îl vedem zilnic în oglindă este una care are în “palmares”-ul akas o lungă listă de întrupări, cu experienţele aferente, cu lecţiile învăţate sau nu.
Primele întrebări, care dau semn că ceva ne trimite spre teoria reîncarnării, sunt cele de genul: cine sunt eu? de ce nu mă simt bine în trupul meu? de ce nu mi se leagă nimic în viaţă? oare m-am născut în timpul care trebuie?

Este posibil să trăim experienţe de “déjà vu “, şi chiar să ne visăm în vremuri de mult apuse, arătând altfel, vorbind altfel şi comportându-ne cu totul diferit. E posibil, ca femeie, să te “vezi” bărbat şi invers.
Pe neaşteptate, te trezeşti într-un circuit al căutărilor. Incepi să citeşti despre fenomen, cauţi un specialist în regresie, apoi unul în hipnoză, faci cursuri de specialitate. Cumva-cumva se deschid “uşile” spre memoria ancestrală. Şi bingo! Intr-o bună zi, afli că ai fost Imparatul Chinei sau mare şaman în Peru, poate chiar o regină decapitată, sau un călău, vraci, poliţist, cotropitor, călugăriţă, violator sau victimă, homosexual, cardinal, cerşetor, pescar, curtezană sau chiar prostituată, pictor sau cântăreţ. Poţi descoperi multe.

Citeste articolul integral aici

Recomandam urmatoarele articole:
Reîncarnarea – o aplicație a legii cauzelor și a consecințelor
Omraam Mikhael Aivanhov – 1966.12.11 – Ciclul Reincarnarea – Dovezi ale reincarnarii in Evanghelii (B)
Omraam Mikhael Aivanhov – 1966.12.11 – Ciclul Reincarnarea – Dovezi ale reincarnarii in Evanghelii (A)
Omraam Mikhael Aivanhov – Scoala initiatica
Omraam Mikhael Aivanhov – Cum să ne comportăm cu Maestrul nostru spiritual

One comment to Dilemele reîncarnării

  • Kozma Simon  says:

    Acum vreo 20 de ani, o vecina tanara,draguta, frumoasa si simpatica , mi-a facut o vizita, aducand cu sine si o prietena din Timisoara.Sa-i prezinte un individ iesit din comun.Din vorba in vorba ajungem si la tema de mai sus.Reancarnarea.Dupa cateva intrebari reusesc sa intru in momentul mortii sale.Era sora de caritate in cel de al doilea razboi mondial si a murit cand a cazut o bomba langa ea.Si azi ma obsedeaza viziunea. Va rog sa ma credeti nu e usor sa traiesti un asemene eveniment.Descriidu-l ne-am speriat.Ca o salvare binevenita ne-am revenit la realitate…Era un timp cand ma distram cu ghicirea vietii anterioare a celor din jur.Am avut ocazia sa vad si fotografii ale sufletelor moarte ( cateva pastrez si azi). Una mi-a trezit interesul cand se putea ghici in fotografie, doua siluete ce se compuneau in una singura.Mi-am dat seama ca defapt sunt insasi fiinte ce au in sine un suflet reancarnat.Medicina azi le numeste persoana cu dubla personalitate.Cunosc bine atat efectele cat si repercursiunile acestei asa zise boli……Mi-am permis de a complecta frumosul si interesantul articol sperand ca va intereseaza…Cu stima,
    si Noapte buna.

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>