DESPRE TEAMA DE IMBATRANIRE

Category: Dezvoltare spirituala Comments: No comments

teama de imbatranire

Teama de batranete vazuta ca o povara, apasarea tiparelor pe care le luam drept legi de viata, imposibilitatea de a intelege modul in care viata continua (mai degraba lipsa acestor informatii), etc, ne determina perceptiile/credintele care isi lasa amprenta asupra corpului prin semnalele pe care le emitem.

In acest mod, prin ceea ce credem, influentam modul de actiune al proteinelor care ulterior actioneaza asupra comportamentului nostru uman, asupra vitalitatii organismului precum si asupra procesului de imbatranire.

Imbatranirea corpului este un proces ce are loc tocmai pentru ca il percepem ca adevar. Uneori din cauza acestor tipare de credinta existente in societate oamenii pot ajunge la gesturi regretabile.
Se spune ca cei care se sinucid, cand se vad separati de corpul lor, constientizeaza dintr-o data ca existau si alte solutii decat acel gest.

Be Love! – Fii Iubire!

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>