DARURILE VIEȚII

Category: Dezvoltare spirituala Comments: No comments

darurile vietii

Viața este un dar ce așteaptă să-l celebrezi! Așadar începe să te iubești pentru a te simți, măreț, apreciat, respectat, prețuit, fericit și împlinit. Ascultă-ți glasul inii și vocea divină din ea – renunțând la a-ți mai risipi timpul, valorile, energia, resursele și darurile inimii, pe iluzii, trăiri superficial, vinovății, resentimente, regrete, negativitate, suferințe, amânări, neasumări, neîmpăcări, neliniști, ostilitate și frici.

Dacă vrei să te bucuri de darurile divine din viața ta – depune măcar efortul de a-ți întinde mâna pentru a le băga în ”traistă” înainte de a le pierde și risipi. Dacă încă nu-ți poți poți iubi viața, darurile, valorile și timpul – începe să înveți a le prețuii, arătându-ți prin atitudinea, gândurile, sentimentele și faptele tale, recunoștința pentru ele.

Pentru a dobândi abundența darurilor tale, învață să le prețuiești valoarea, ne risipindu-le prin superficialitatea, necumpătarea, nepăsarea, ne recunoștința sau ne iubirea ta.

Dăruiește daruri doar din abundența energiei și a valorilor tale pentru a învăța cumpătarea și renunțarea la a-ți mai risipi valorile, resursele și energia – cheltuindu-le peste măsura sărăciei sau a abundenței tale sau dăruindu-le celor ce nu le pot încă recunoaște, prețui și aprecia valoarea.

Învățând prețuirea și cumpătarea – vei evita să-ți exprimi nemulțumirile, nechibzuința și dezamăgirea pierderii, prin a-i ajuta din sărăcia ta pe cei strâmtorați sau profitori sau, prin a face acte de binefacere, din roadele ce nu-ți aparțin sau, ți-au fost și ție dăruite.

A risipi energie și resurse, a dărui din lipsurile tale sau a ajuta din roadele ce nu-ți aparțin – este o grandomanie gratuită ce-ți va aduce pierderi, pagube materiale și lipsuri financiare, însutite ca valoare, în raport cu efortul pe care trebuie să-l depui pentru a dobândi abundența și prosperitate.

Învățând cumpătarea, prețuirea și recunoștința față de ceea ce ești, ai faci și dobândești, prin dezvoltarea abilităților, valorilor și resursele tale financiare – vei evita experiența pierderilor, a suferinței, a nemulțumirii, a insuficienței și a lipsurilor financiare – făcând loc în viața și trăirile tale, abundenței, mulțumirii, împlinirii, împăcării și prosperității materiale.

Autor: Sandor Kasza
Facebook: https://www.facebook.com/kastimisoara

Recomandam urmatoarele articole:
Timpul – în viața spirituală nu trebuie luat niciodată în considerare
VIATA TA E O OPERA DE ARTA
TREZIRE LA VIAȚĂ
Apa – un sprijin pentru viața noastră spirituală
DESPRE VIAȚĂ

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>