Curatarea energetica extinsa

Category: Dezvoltare spirituala Comments: One comment

Omul sfinteste locul.

Curatarea energetica nu se limiteaza doar la om. Se extinde la tot ce este in jur, de la patul in care dormi pana la scaunul de la birou.

Reiki se poate folosi in curatarea spatiilor in care locuiesti sau muncesti. Cel mai adesea energia de vibratie joasa se strange pe podea si la colturi. Poate ca aceasta este motivul pentru care in Orient casele se fac rotunde.

Curatarea se face cu ajutorul simbolurilor Reiki primite prin initiere si cu lumina si energia de vibratie inalta ce este transmisa prin palme. Se pot folosi betigase parfumate, tamaie, lumanari si aghiasma mica, care cresc si intaresc vibratia celui care realizeaza aceasta actiune.

Curatarea energetica a casei si a spatiului de lucru este bine sa fie facuta la fel de des precum curatenia.

Citeste articolul integral aici

Recomandam urmatoarele articole:
Curatarea energetica
Vampirii energetici si strategiile de lupta impotriva lor
Postul, o cale de evolutie spirituala
Tacerea
Cum ne deblocam energetic?

One comment to Curatarea energetica extinsa

  • Poarta cea strâmtă – poarta Inițierii  says:

    […] – Inițierea – o fuziune cu Eul nostru Divin – Omraam Mikhael Aivanhov – Initierea este victoria fiintei umane asupra propriilor slabiciuni – Piatra filosofală, elixirul vieții imortale, panaceul universal, oglinda și bagheta magică – simboluri ale lucrării spirituale – Calea Inițierii – să căutăm lumina mentalului superior – Curatarea energetica extinsa […]

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>