Copiii Curcubeu

Category: Dezvoltare spirituala Comments: No comments

“Gandeste-te la tine ca o putere incandescenta, iluminat si, probabil, intotdeauna comunicand cu Dumnezeu si mesagerii sai…” Brenda Ueland.

Copiii Curcubeu sunt a treia generatie de copii speciali, care au venit pentru a ajuta umanitatea sa evolueze. Diferiti de copiii Indigo si Cristal, copiii Curcubeu au cateva caracteristici mai interesante. Copiii Curcubeu sunt, in general, nascuti, in anul 2000 si dupa. In unele cazuri, de asemenea, cativa pionieri ar putea fi veniti pe Pamant inainte de anul 2000. Acei cativa copii Curcubeu, care sunt astazi aici, sunt nascuti din primii pionieri de Cristal, care au venit pe lume in anii 1980.

Dupa cum sugereaza si numele, copiii Curcubeu au venit pe Pamant cu mai multe alte spectre de culoare. Ei sunt nascuti din dimensiunea a noua a constiintei, dimensiunea constiintei colective.

Asa cum multi oameni probabil au experimentat asta, copiii Curcubeu aduc bucurie si armonie in familiile lor. Spre deosebire de copiii Indigo si Cristal, copilul Curcubeu este nascut sa zambeasca, iar acest zambet este insotit de inimile lor uriase, care sunt pline de iertare.

Copilul Curcubeu se recupereaza, in general, cu rapiditate de la o stare de emotie negativa. Aceasta este, de asemenea, un element important pe care il detin, stapanirea emotionala. Copiii Curcubeu sunt spirituali si au abilitatea de a citi sentimentele oamenilor. Acest dar este, de obicei, descoperit pe masura ce imbatranesc.

Copiii Curcubeu sunt spirituali. Dincolo de acest lucru, si probabil cu atat mai mult, ei au o vointa si o personalitate puternica. Darurile lor nu se opresc aici. Ei sunt cunoscuti a fi vindecatori naturali, si persoane care manifesta instant. Se spune ca tot ce au nevoie sau isi doresc pot manifesta instantaneu.

Asa cum era de asteptat, ei au o conexiune cu culoarea. De fapt, ei rezoneaza cu culorile din jurul lor. Ei sunt atrasi de culoare, imprejurimi pline de culoare, si haine viu colorate. Energia lor este exprimata si in alte moduri, de asemenea, deoarece ei sunt copii cu energie inalta. Entuziasmul este prezentat in creativitatea lor. Copiii Curcubeu sunt considerati a fi ziditorii Lumii Noi, prin Vointa Divina.

Doreen Virtue descrie caracteristicile copiilor Curcubeu:

– Sunt foarte putini incarnati in prezent.

– Parintii sunt adulti de Cristal.

– Nu s-au mai incarnat pana acum.

– Nu au karma.

– Nu aleg familii disfunctionale.

– Pot avea ochii mari, precum copiii de Cristal, dar ei sunt complet de incredere.

– Complet neinfricati fata de toata lumea.

– Aduc energia curcubeu a vindecarii, produsa inainte prin Reiki, QiGong si Prana, si alte surse de vindecare.

Pot fi, de asemenea, cu o energie foarte inalta, au personalitati puternice, pot fi creativi, si pot mainifesta instantaneu orice vor sau isi doresc.

La o varsta frageda, copiii Curcubeu sunt capabili sa isi exprime nevoile si poftele. Acesti copii detin, de fapt, o mare putere personala. Copiii Curcubeu pot fi interpretati gresit, ca fiind incapatanati. Oricum, aceasta este conceptia noastra gresita. Copiii Curcubeu se nasc avand cunostinte in domeniul integrarii caracterului adecvat. Acest lucru se va dezvolta in functie de parintii lor, deoarece integrarea caracterului se va schimba, in cazul in care copilului i se transmite un program negativ. Ca si parinte Curcubeu, ideea este sa recunosti ce trasaturi pozitive detine copilul tau Curcubeu.

Copiii Curcubeu pot avea, de asemenea, imunitate fata de mancarea cu o valoare nutritiva scazuta (junk food). Majoritatea copiilor Curcubeu au abilitatea de a gestiona celulele mutante si produsele alimentare, care pot duce la intoxicatii. Aceasta este considerata o abilitate foarte importanta, deoarece majoritatea oamneilor nu pot recunoaste toxinele continute in acest tip de mancare, iar copilul Curcubeu poate lua si procesa aceste tipuri de mancare, fara nici o problema. Acest lucru se datoreaza sangelui pe care il are copilul Curcubeu, si care are abilitatea de a curata toxinele si bacteriile nedorite din mancare si aer. Deci, un copil Curcubeu poate avea o multime de compensari fizice, in stadiile incipiente ale vietii.Acest lucru se va schimba odata ce acestia cresc mai mari, si invata cum sa curete eteric sau spiritual.

In mod uimitor, copiii Curcubeu vin fara nici o karma. Copiii Curcubeu se vor bucura de viata de pe Pamant, invatand fara nici un cordon atasat la trecutul lor. Aceast lucru se datoreaza faptului ca ei, intr-adevar, nu continua dintr-un ciclu anterior de reincarnare. Acesta este, de asemenea, motivul pentru care au o frecventa de energie foarte inalta, si energie fizica.

Copilul Curcubeu este foarte hiperactiv. Ei pot alerga toata noaptea si intr-adevar te obosesc. Aceasta este o problema cu care parintii de copii Curcubeu s-ar putea confrunta.

Citeste articolul integral aici

Recomandam urmatoarele articole:
Copiii – și memoria unui trecut îndepărtat
COPIII SUNT CA NISTE RADARE EXTREM DE SENSIBILE
Despre copii
De ce? Cat de des pui intrebarea asta si ce ar fi posibil fara ea?
Mandala – cercul sacru

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>