CLARVEDERE

Category: Dezvoltare spirituala Comments: 5 comments

clarvedere

Bună dimineața
și o săptămână a bucuriei și a celebrării luminii voastre sufletești!
Vă doresc ca ziua de azi să vă binecuvânteze prin lumina iubirii oferindu-vă puterea de a vă detașa de toate relele, traumele, ostilitățile și ne-iertările sufletești , vindecându-vă de prejudecățile, negativitatea, nemulțumirile, iluziile și fricile minții – pentru a vă redobândi claritatea și adevărul inimii.

Indiferent ce ne lasă mintea să credem și să asumăm, va trebui în final să acceptăm că – tot ceea ce percepem, vedem, simțim și ne nemulțumește, reflectă propria perspectivă și oglindire asupra lumii, a carențelor noastre și a întunericului lumii noastre sufletești, induse de convingerile cu care ne hrănim gândurile și stările sufletești.

A continua să ne încăpățânăm să vedem lumea, propria viață și pe cei din jur, în mod distorsionat de nemulțumirile, fricile, neîmplinirile și resentimentele noastre induse de perspectiva minții, a convingerilor și a ego-ului, – înseamnă a renunța în mod inconștient sau deliberat, la perspectiva inimii și a frumuseții lăuntrice.

Cât timp ceea ce vedem ne împotrivește vieții și propriei măreții, șansa noastră de a ne împlini și a fi fericiți, va fi redusă la subzistență, dureri și rătăciri în lumea materială a lăcomiei și a sărăciei financiare.

Pentru a ne împlini viața, e nevoie să renaștem prin spirit, renunțând la a ne mai osândi la corvoada suferinței și la agresiune, prin neputința de a iubi.

Pentru a ne putea iubi și a oglindi în jur valorile noastre sufletești, este necesar să renunțăm la a ne hrăni negativitatea și nemulțumirile și mai ales, la a-i contamina pe cei din jur, cu propriile neputințe, frici, poveri și ne-iertări.

Într-un final, va trebui să înțelegem că tot ceea ce avem nevoie pentru a fi fericiți, împăcați și împliniți se află deja în noi, închis în colivia aurita a minții, năpădit de întunericul sufletesc și de ghiața inimii, lipsită de iubire.

Fericirea nu e o himeră a minții ce trebuie să fie fugărită pentru a o prinde, ci e pură realitate și consecință a manifestării spiritului nostru, prin Duhul Sfânt. Adevărul va renaște mereu, ca pasărea Phoenix, din cenușa stinsă a ego-ului.

Atunci când, vom avea înțelepciunea de a ne asuma autenticitatea prin spirit, pentru a ne elibera de iluzia fricilor și corvoada nemulțumirilor și a suferinței, pentru aduce în inimile și sufletele noastre lumina și pacea – ne vom retrezi la viață, redobândind conștiință pură a iubirii.

Autor: Sandor Kasza
Facebook: https://www.facebook.com/kastimisoara

Recomandam urmatoarele articole:
Clarvederea – însușire benefică numai dacă lucrăm asupra purității și a rezistenței psihice
TU NU AI FOST ALES SA FII MANTUITOR
O NOUA PARADIGMA A RELATIEI
SURSA
FAPTELE SUNT MAI GRAITOARE DECAT CUVINTELE

5 comments to CLARVEDERE

 • Pasărea – simbol al spiritualistului  says:

  […] Recomandam urmatoarele articole: – De la dinozaur la pasăre – analogie cu evoluția ființei umane – Cârtița, peștele, pasărea – corespund la diferite nivele ale conștiinței umane – De la aerul poluat la aerul curat – să ne schimbăm filosofia – A VEDEA INTREGUL ELEFANT – CLARVEDERE […]

 • Clarvederea – se dobândește prin iubire  says:

  […] urmatoarele articole: – CLARVEDERE – Clarvederea – însușire benefică numai dacă lucrăm asupra purității și a […]

 • SĂRĂCIE  says:

  […] Recomandam urmatoarele articole: – SĂRĂCIE SUFLETEASCĂ – SARACIE – Viața universală – în acest sens trebuie să lucrăm – RĂTĂCIȚI ÎN DRAGOSTE – CLARVEDERE […]

 • […] urmatoarele articole: – Clarvederea – se dobândește prin iubire – CLARVEDERE – Clarvederea – însușire benefică numai dacă lucrăm asupra purității și a […]

 • […] Clarvederea – se dobândește prin iubire – CLARVEDERE – Clarvederea – însușire benefică numai dacă lucrăm asupra purității și a […]

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>