CASATORIE

Category: Dezvoltare spirituala Comments: One comment

casatorie

Bună dimineața!
Vă doresc o zi a prețuirii, dedicației și a iubirii, căci ele sunt cheia fericirii și a relațiilor durabile în viață, atunci când sunt susținute atât cu mintea, cât și cu inima și sufletul. Împlinirea noastră în planurile vieții și a relațiilor noastre, se produce doar când mintea, inima și sufletul ne sunt împăcate, cu ceea ce suntem, gândim, simțim, exprimăm, alegem, experimentăm, trăim și iubim.

Un suflet împăcat și o inimă plină de iubire, sunt ingredientul magic al tuturor reușitelor, indiferent de planul vieții în care acționăm și dorim să ne împlinim. Când acțiunile noastre vor fi pline de entuziasm, credință, pasiune și iubire, niciun obstacol fizic sau uman nu ne va putea sta în cale.

Când vom învăța lecția iubirii, a asumării, a acceptării, a prețuirii, a recunoștinței, a dăruirii, a bucuriei, a toleranței și a bucuriei trăite pe drumul ce-l parcurgem – vom dobândi cheia fericirii și a împăcării. Prin ele vom da vieții sens și nouă rost și valoare, transformând în frumusețe tot ceea ce prin energia și magia vibrației iubirii noastre vom atinge.

Mândria, egoismul, lăcomia, orgoliile, geloziile, nemulțumirile, negativitatea, prejudecățile, învinuirile și ostilitatea – doar ne viciază de energie, vlăguindu-ne viața de de frumusețile ei și de tot ceea ce ne e benefic și e valoros. Ele ne devin piedici în calea devenirii, împlinirii și fericirii, împiedicându-ne evoluția și devenirea.

Iubirea și asumarea ei, dincolo de dogme și constrângeri, rămâne singura cale a vindecării, a împăcării, a iertării, a prețuirii, a bucuriei, a fericirii și a recunoștinței – pentru tot ceea ceea ce suntem, facem, avem, trăim, experimentăm, dobândim și păstrăm, ca valori sufletești

Autor: Sandor Kasza
Facebook: https://www.facebook.com/kastimisoara

Recomandam urmatoarele articole:
Căsătoria – condiții pentru ca ea să nu ucidă iubirea
Omul care nu credea in iubire
Omraam Mikhael Aivanhov – Iubirea si sexualitatea
OSHO – Farmacie pentru suflet
Don Miguel Ruiz – Omul care nu credea in iubire

One comment to CASATORIE

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>