BINECUVANTAREA RABDATOARE A IUBIRII

Category: Dezvoltare spirituala Comments: No comments

binecuvantarea rabdatoare a iubirii

Bună dimineața!
Să aveți parte de o zi a asumării dezinvolte a iubirii și să dobândiți înțelepciunea dăruirii și însămânțării de valori în sufletele oamenilor împovărați de griji și nevoi, eliberându-vă de așteptări sau de nevoia recompense, căci ele nu pot venii de acolo unde nu e, sau nevoia de iubire este mare.

Doar atunci când vom înțelegem menirea sâmburelui pentru un grădinar, și vom trăi bucuria lui de a însămânța pământul, sfințind locului prin munca sa și prin răbdarea de a o lăsa singură să germineze și să dea roade adaptându-se la mediu și lumină – vom înțelege și menirea noastră pe acest Pământ.

Când ne vom înțelege menirea: – prin rostul trupului ce poartă sâmburele divin al iubirii ce naște Sinele nostru Spiritual, – prin voia lui Dumnezeu exprimată prin trupul și Spiritul pe care ni le-a dăruit, și – prin felul în care ne arăta respectul, prețuirea, recunoștința și iubirea, pentru ceea ce suntem, avem, facem, devenim și dăruim – vom putea trăi în lumina divina a iubirii din noi.

Prin a ne risipi lumina și energia iubirii – manifestând ostilitate, negativitate și împotrivire vieții – nu facem altceva decât să transformăm sâmburele roditor al iubirii și al Spiritului nostru, într-un lucru sterp și întunecat de frici, suferințe și de ură.

Într-un loc unde ar fi putut să răsară fericirea și beatitudinea iubirii pentru a naște dominația frumuseții – ignoranța, lăcomia, egoismul, necugetarea și nepăsarea, vor deșertifica locul, transformă într-un spațiu golit de viață, valoare și conținut, unde domină împărăția întunericului a nesăbuinței și dureri.

Cât timp vom permite ca viața noastră să fie o îndepărtare a minții de Sinele nostru Spiritual, nu vom putea prinde rădăcini și nu vom putea nici crește, nici înflorii și nici rodi. Tot ceea ce vom obține, va fi doar o încleștare de aripi, pe un cer întunecat de tristețe, neîmpliniri, suferințe și deznădejde.

Dacă vrem să dansăm valsul frumuseții, armoniei și al vieții, este necesar să ne eliberăm de balastul poverilor și aș risipa de energie manifestate prin negativitate, ostilități și ură – și să alegem să ne înfigem adânc rădăcinile în pământul fertil și să ne ridicăm ramurile înfrunzite spre lumina ce vine din cer și răzbate spre noi, de dincolo de nori…

Singurul mod în care putem găsi împlinirea adevărată în viață, este aceea de a învăța să ne iubim, să ne acceptăm și să ne cultivăm frumusețea și valoare respectului de sine și a celorlalți.

Având în minte și în suflet fundamentul iubirii, relațiile noastre cu viața și cu semenii noștri, vor înceta să mai fie traumatizante – iar prin iertare și detașarea de sursele negativități noastre, viața va începe din nou și pentru noi, să înflorească și să rodească, prin experiența abundenței și frumuseții, în fiecare plan al ei.

Recunoștiința și prețuirea darurilor noastre și, energia valorilor și a frumuseții noastre lăuntrice, pe care la randul nostru le dăruim în mod autentic si pur, neîntinate de supărări, suferințe, nemulțumiri sau frici – ne vor susține în împlinirea iubirii și în trăirea fericirii pe care o eliberăm din noi ca lumină a grației divine și, o desăvârșim, prin acceptare, dăruire și asumare.

Autor: Sandor Kasza
Facebook: https://www.facebook.com/kastimisoara

Recomandam urmatoarele articole:
Iubirea – niște schimburi între suflete și spirite
CONTINUA SA GASESTI IUBIREA
Fructele – să le oferim iubire înainte de a ne hrăni cu ele
A PRIVI CU IUBIRE
Iubirea – dăruiește cunoașterea și puterea

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>