ATRACTIA IUBIRII

Category: Dezvoltare spirituala Comments: No comments

atractia iubirii

Când iubești – scânteia ta divină, se transformă în lumină sclipitoare. Atunci, tot ceea ce atingi și atragi prin grația luminii și a frumuseții tale sufletești – se transformă prin gândurile, atitudinea, cuvintele și faptele tale – în parte a luminii și în paradisul lumii tale.

Când te simți iubit/ă, vei fi atras de energia luminii care-ți atinge sufletul și reușește prin vibrația sa, să-ți topească gheața inimii, crescându-i pulsul și redându-i splendoarea.
Când ești iubire și intri în armonie cu frecvența de vibrație a sufletului pe care-l atingi și-l atragi în viața ta – o transformi în lumina cu care o îmbrățișezi. Când și ea devine lumină, începi și tu să fii atras de lumina sa.

Atunci când lumina sufletului tău se va bucura să îmbrățișeze lumina sufletului pe care-l atragi, te vei contopi cu el, într-o magică îmbrățișare a grației luminii și a iubirii divine – pentru a deveni unul prin trup și suflet și, parte inseparabilă a celuilalt, uniți, cât timp veți avea înțelepciunea să vă dărui reciproc energie și iubire.

Ca să atragi iubirea, trebuie să înțelegi că – Iubirea începe de la tine… cu a fi iubire, și a dărui iubire. Când ești iubire și o dăruiești necondiționat din abundența ta, dăruindu-te trup și suflet aceluia pe care-l alegi ca destinatar al iubirii tale… și de acea persoană va ști să-ți merite și să-ți prețuiască iubirea – vei începe și tu să ai parte de iubirea ei!

Autor: Sandor Kasza
Facebook: https://www.facebook.com/kastimisoara

Recomandam urmatoarele articole:
Puterea Mintii si Legea Atractiei
Întâlnirea unui bărbat cu o femeie – trebuie să se întâmple mai întâi în lumea divină
Legea afinității – o cheie a împlinirii spirituale
Din nou despre Legea oglindirii
Legea oglindirii

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>