Arta de A IUBI NECONDIȚIONAT

Category: Dezvoltare spirituala Comments: No comments

Arta de A IUBI NECONDIȚIONAT – este capacitatea ființei de a-și trezi Sinele Spiritual și conștiința, prin abandonul ego-ului și a firii sale instinctuale – pentru a asculta de adevărul inimii și a intra în armonie cu vibrația energetică a habitatului său și cu ființele din jur.

Trupul, mintea, credințele și acțiunile ne sunt ghidate de instinctualitatea, necesitățile și nevoile noastre. Ele sunt induse atât genetic, cât și prin programele mentale asimilat din mediu (în procesul de adaptare, experiementare, asimilare, învățare, înțelegere și evoluție. Astfel percepțiile, reacțiile și comportamentele noastre mentale și instinctuale – sunt induse, hrănite și controlate subconștient prin de convingerile învățate și prin durerile trupești și sufletești.

Doar când nivelul nostru de conștientizare poate evolua dincolo de percepțiile materiale, va deveni capabil să-și activeze și să-și folosească percepțiile și abilitățile energetic. Aceste noi abilități ne vor permite să vedem, să ne vedem și să înțelegem lucrurile, lumea și viața, dintr-o nouă perspectivă. Una a acceptării, asumării, prețuirii, fericirii, păcii sufletești și a iubirii – necondiționate de așteptări și nevoi materiale și trupești.

Cât timp însă, vom lăsa inconștienți ca mintea să ne fie dominată de nemulțumiri (indiferent de motiv) și prin fricile și slăbiciunile noastre să ne domine gândurile și emoțiile – nu vom fi pregătiți pentru saltul conștiinței și experimentarea frumuseții și a beatitudinii vieții, în afara materiei.

Autor: Sandor Kasza
Facebook: https://www.facebook.com/kastimisoara

Recomandam urmatoarele articole:
DESPRE CONSTRÂNGERILE MINȚII
Bashar – Puterea alegerii
Eckhart Tolle – Sfaturi #06
OSHO – Fiul
55 Simptome ale trezirii si evolutiei spirituale

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>