Arta de A FI FERICIT

Category: Dezvoltare spirituala Comments: No comments

Arta de A FI FERICIT stă în capacitatea ființei de a-și regăsi pacea sufletească, împăcarea inimii și mulțumirea minții, prin împlinirea nevoilor sale – manifestându-și abilitățile, valorile, acțiunile și capacitatea de înțelegere, la un nivel superior de conștientizare, față de nivelul mental la care nevoile, insuficiențele și nemulțumirile sale au fost auto-induse sau programate din exterior.

Fericirea este calea de a deveni o persoană entuziastă și ingredientul secret al succesului persoanelor care care experimentează o viață împlinită. Entuziasmul înseamnă a-l ave pe Dumnezeu în noi. Entuziasmul induce controlarea posesivă și totală a minții de către un scop sau o intenție măreață, menită să ne împlinească și să aducă bucurie celor din jur. Atunci când credem în noi și simțim că suntem animați de energia Puterii Infinite, atunci și ideile creative care iau naștere în interiorul nostru, ne pun la dispoziție tot ceea ce trebuie să știm și să facem, pentru a le materializa în plan fizic și a le împlinii.

Atunci când ne încredem în Puterea Infinită a energiei divine, și avem încredere în răspunsurile sale favorabile nouă, chiar și atunci când ele vin prin consecințe potrivnice sau prin adevăruri despre noi (și irealitatea percepțiilor și convingerilor noastre), pe care nu suntem dispuși să le acceptăm – entuziasmul nostru devine treaz și se manifestă, prin credința noastră pozitivă. Prin manifestarea ei, ni se deschide treptat, o lume nouă plină de realizări, împliniri și frumusețe, diferită de cea copleșită de temeri, nemulțumiri, suferințe și griji.

Autor: Sandor Kasza
Facebook: https://www.facebook.com/kastimisoara

Recomandam urmatoarele articole:
Iubeste-te si fii fericit
Fericiţi cei curaţi cu inima…
Legea afinității – o cheie a împlinirii spirituale
Clarvederea – însușire benefică numai dacă lucrăm asupra purității și a rezistenței psihice
[AudioBook] Curs de Miracole – Capitolul 5 – Vindecare si intregime

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>