ADEVARUL APARE IN MAI MULTE FORME

Category: Dezvoltare spirituala Comments: No comments

adevarul apare in mai multe forme

Bună dimineața
și o duminică binecuvântată, ce să vă umple sufletele de lumină, căldură, bunătate, toleranță, acceptare și iubire, pentru a dobândi astfel, claritatea și înțelegerea propriei vieți, prin lumina adevărul ce vă sălășluiește în inimi, și prin spirit!

Pentru a vă elibera de frici, neajunsuri, supărări și frământări, auto-induse prin convingeri, ca ”dreptăți” ale minții – este esențial să renunțați la orice formă de negativitate, nemulțumire, ostilitate sau împotrivire în fața energiilor benefice vieții.

Pentru a se întâmpla asta, este esențial: – să învățați să fiți, să gândiți, să vedeți și să acționați în baza emoțiilor voastre pozitive, – să puneți preț pe valorile sufletești și – să renunțând la a vă mai privi viața și a vă vedea semenii prin prisma eșecurilor, a neîmplinirilor, a suferințelor și a experiențelor voastre negative.

Când veți înțelege că toate durerile, resentimentele și emoțiile voastre negative sunt induse de nemulțumirile și ”dreptatea” minții și, – veți admite că iubirea, credința, bucuriile, mulțumirea, împăcarea și stările emoționale pozitive sălășluiesc în adevărul inimii.

Când veți putea înțelege că: – mintea exprimă întotdeauna frica și deficitule de energie pozitivă a corpului nostru fizic și spiritual, în timp ce – inima exprimă abundența energiei luminii și a iubirii – vă veți putea reechilibra emoțional fizic și sufletește aducând energia iubirii acolo unde vă mai sălășluiesc fricile, îndoielile, supărările, traumele, rănile, ne iertările și ne iubire.

Când în lumina adevărului inimii veți înțelege că prin resentimente, nemulțumiri, vinovății, justificări, scuze, ostilitate, împotrivire și negativitate doar vă vlăguiți sufletul de frumusețe, risipindu-vă energia – veți înțelege în mod responsabil că – voi sunteți cei ce dețineți controlul asupra vieții voastre și a păcii sufletești.

De voi depinde de vă lăsați cuprinși de energia benefică a iubirii și alegeți să sădiți binele în voi și în jur, și tot de voi depinde să sădiți în sufletele voastre suferința, fricile, neîmpăcările, vinovățiile, supărările și ura, contaminându-i cu negativitatea voastră, pe cei pe care îi atingeți.

Cu toate astea, suferințele, pierderile sau experiențele negative – au menirea de a vă reînvăța iubirea, credința, încrederea de sine, recunoștința, prețuirea și abilitatea de a raționa conștient, în lumina adevărului inimii – înțelegând efectul gândurilor, emoțiilor și a alegerilor pe care le faceți, înainte de a le transforma în acțiuni, consecințe și rezultate.

În consecință, singurii responsabili pentru calitatea vieți pe care alegem să o trăim – suntem doar noi. Noi alegem să privim lumea: – din perspectiva iubirii și frumuseții noastre sufletești, sau – să o percepem prin prisma resentimentelor, a fricilor, a traumelor, a neîmpăcărilor și a rănilor noastre sufletești ,izvorâte din experiențele trecute.

Indiferent de convingerile, scuzele sau justificările pe care mintea ni le va servi sau pe care le va folosi pentru a-și justifica ”dreptatea”, scuzându-și iraționalitate subconștientă bazată pe gânduri, sentimente, alegeri și acțiuni negative, fără a înțelege consecințele propriilor acțiuni – va trebui să înțelegem că emoțiile și stările noastre sufletești pozitive, sălășluiesc în lumina adevărului din inimi.

Autor: Sandor Kasza
Facebook: https://www.facebook.com/kastimisoara

Recomandam urmatoarele articole:
ADEVĂRUL INIMII
ADEVARUL ESTE USA DESCHISA
A ASCUNDE ADEVARUL DE TINE INSUTI
TIPARUL ADEVARULUI
ADEVARATA INTELEPCIUNE

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>