ADEVARATA DETASARE

Category: Dezvoltare spirituala Comments: No comments

adevarata detasare

Bună dimineața!
Să aveți arte de o zi minunată în care să dobândiți – înțelepciunea de a vă detașa de tot ceea ce este întunecat și dureros în sufletele voastre, și – curajul de a vă deschideți inima și sufletul, pentru a vă oglindi în lume, comorile și valorile sufletești, lăsându-vă pătrunși de lumina caldă a sufletelor celor ce știu a vă prețui și a vă îmbrățișa cu căldura inimii lor.

Pentru a ne detașa de tot ceea ce ne este potrivnic, – pentru a ne putea ierta greșelile, regretele și vinovățiile, – pentru a ne elibera sufletul de povara durerilor și traumelor noastre sufletești, – pentru a ne rupe de cei ce ne agresează fizic și psihic, etc – este nevoie să aducem în sufletul nostru iubirea, și pe cei dețin abundența și frumusețea, prin valorile lor sufletești.

Atunci când vom avea înțelepciunea de a nu ne mai risipi energia prin a ne plânge și a ne exprima nevoile și neîmplinirile prin frustrări și nemulțumiri – vom ști și vom înțelege să ne canalizăm energia către a vizualiza și a hrăni mental convingeri, imagini, experiențe, consecințe, sentimente și gânduri pline de iubire și abundență.

Pană când nu vom aduce în viața noastră valorile sufletești și iubirea , nu ne vom putea nici ierta, nici vindeca și nici elibera de fricile și experiența traumei, a insuficienței, a nefericirii și a durerii. Pentru a ne elibera, avem nevoie să ne lăsăm inima și fricile îmbrățișate cu iubire.

Când convingerile nostre vor deveni pozitive și ne vom redobândi credința și încrederea de sine – vom permite Universului și energiei divine a luminii, să ne cuprindă sufletul și să ne slujească viața – susținându-ne prin tot ceea ce gândim, iubim și facem, în materializarea în planul nostru fizic, a abundenței a tot ceea ce reprezintă valorile în care ne încredem și le prețuim prin credința, entuziasmul, răbdarea, prețuirea, recunoștința și iubirea, cu care le hrănim.

Autor: Sandor Kasza
Facebook: https://www.facebook.com/kastimisoara

Recomandam urmatoarele articole:
ESENȚE
RĂNILE IUBIRII
SECRETUL FERICIRII
A PUNE IN PRACTICA IUBIREA
ELIBERAREA DE VIOLENTA

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>